Aaron Taylor-Johnson, Armani

 PROMO
Britanski glumac

Mišićavi ljepotan osvanuo u novoj ulozi i postao zaštitno lice Acqua di Giò mirisa

Talentirani Aaron Taylor-Johnson više se puta iskazao na filmskom platnu, a svoje besprijekorno isklesano tijelo sada je pokazao i u novoj kampanji mirisa koji utjelovljuje način razumijevanja muževnosti koji je istovremeno slobodan, osjetljiv i avanturistički.

Talentirani Aaron Taylor-Johnson više se puta iskazao na filmskom platnu, a svoje besprijekorno isklesano tijelo sada je pokazao i u novoj kampanji mirisa koji utjelovljuje način razumijevanja muževnosti koji je istovremeno slobodan, osjetljiv i avanturistički.

Giorgio Armani najavio je da će Aaron Taylor-Johnson zauzeti mjesto ambasadora Acqua di Giò mirisa. Britanski glumac već se iskazao na filmskom platnu i stekao obožavatelje diljem svijeta. Utjelovio je legendarnog glazbenika Johna Lennona u filmu "Nowhere Boy", a s vremenom se pridružio i ekipi Avengersa u nastavku "Age of Ultron". Nakon uloge u filmu "Nocturnal Animals" osvojio je i nagradu Zlatni globus. Tijekom svog glumačkog putovanja, surađivao je s brojnim zvijezdama, među kojima su se našli Brad Pitt i Sandra Bullock, a ove godine ćemo ga gledati u filmu "The Fall Guy", u kojem glumi s Ryanom Goslingom. Izgleda da je nakon toliko filmskih uspjeha odlučio osvojiti i beauty svijet pa će biti glavno lice Armanijeve kampanje koja započinje 16. veljače.

image

Giorgio Armani najavio je da će Aaron Taylor-Johnson zauzeti mjesto ambasadora Acqua di Giò mirisa

PRESS

"ACQUA DI GIÒ utjelovljuje način razumijevanja muževnosti koji je istovremeno slobodan, osjetljiv i avanturistički. Sve su to karakteristike koje Aaron izražava svojom prisutnošću i tjelesnošću. Upravo me ta ravnoteža uma i tijela uvjerila da je on prava osoba koja će predstavljati miris. Aaron ima intenzitet i ljepotu koji su istovremeno samosvjesni i simbol današnjice", rekao je Giorgio Armani.

Prvobitno predstavljen 1996. godine kao prvi morski miris, Acqua di Giò i danas nastavlja dočaravati vječnu snagu mora i čovjekovu povezanost s prirodom. Novi film kampanje prikazuje Aarona Taylora-Johnsona, karizmatičnu figuru koja personificira Acqua di Giò viziju osjetljive i oslobođene muževnosti, kao muškarca u potpunom skladu s prirodom i morem, koji tu povezanost s okolišem osjeća kao regenerirajuću silu.

image

Acqua di Giò i danas nastavlja dočaravati vječnu snagu mora i čovjekovu povezanost s prirodom

PRESS

“Njegova genijalna kreativnost, njegova bezvremenska sofisticiranost i njegov besprijekoran ukus samo su neke od bezbroj odlika gospodina Giorgia Armanija. Osjećam se počašćenim što sam odabran da predstavljam njegov legendarni miris Acqua di Giò kao novi ambasador brenda. Zapravo, odavno sam obožavatelj Acqua di Giò mirisa zbog njegove čistoće i neopisive svježine. Oduvijek sam osjećao da ima tu nedostižnu kombinaciju muževnosti i ranjivosti - gotovo čarobnu vezu s prirodom i pomlađujućom snagom mora”, rekao je Aaron Taylor-Johnson, vidno sretan zbog suradnje. U 2024. Acqua di Giò Eau de Toilette ulazi u novo poglavlje predstavljajući novog ambasadora, novu kampanju i novu bočicu s mogućnosti nadopune.

Linker
26. travanj 2024 05:00