Miley Cyrus

 BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Povratak korijenima

Miley Cyrus više nije platinasta plavuša, transformirala se u atraktivnu brinetu

Promjenom boje kose i izazovnim izdanjem, Miley je ukrala show na dodjeli modnih nagrada The Daily Front Row održanoj u Los Angelesu.

Promjenom boje kose i izazovnim izdanjem, Miley je ukrala show na dodjeli modnih nagrada The Daily Front Row održanoj u Los Angelesu.

Pjevačka zvijezda Miley Cyrus predstavila je svoj novi izgled – na dodjeli modnih nagrada The Daily Front Row održanoj u Los Angelesu pojavila se kao brineta. Promjena je doista upečatljiva; Miley se odrekla platinastoplave boje kose s tamnim pramenovima u donjim slojevima i, barem zasad, vratila se korijenima uz umjereniji look brinete, ali ne baš običan.

U počecima karijere Miley je imala smeđu kosu i njegovala stil djevojčice/djevojke iz susjedstva, no sada je potpuno drugačija brineta. Dugačkoj, blago valovitoj kosi poseban izgled daju nejednako raspoređeni plavi pramenovi, objavio je E!News, a atraktivnom je transformacijom Miley ukrala show dok je Bradleyu Kennethu predavala nagradu za stilista godine. "Čast mi je biti model njegovom geniju", rekla je Miley koju je laureat i uredio za prezentaciju. Malo se pomaknula unatrag kako bi svi mogli vidjeti njeno seksi izdanje u crnom – korzet s dubokim izrezom, usku suknju dužine do koljena i elegantne rukavice do laktova. "Kad se pogledam u ogledalo i vidim kako Bradleyjeva vizija gleda u mene, ne mogu si pomoći, a da ne kažem sama sebi: Izgledaš strašno!", rekla je i dodala: "I to se događa svakodnevno."

Neki su primijetili i da Mileyino lice izgleda vidljivo uže nego ranije, pa bi to mogla biti potvrda nagađanja na društvenim mrežama kako se i vlasnica hita "Flowers" odlučila na trendovsko vađenje masti iz obraza. Za mnoge se poznate osobe pretpostavlja da su se podvrgnule tom zahvatu, no tek je ponetko o tome otvoreno govorio. Jedna od rijetkih je model Chrissy Teigen koja je još 2021. otkrila da je bila na zahvatu vađenja masti iz obraza, a ona je čak otkrila i kod kojeg je liječnika bila.

Linker
26. travanj 2024 10:05