Beauty izbor

Michelle Pfeiffer sjajne obraze duguje samo jednom proizvodu

Holivudska glumica samo je jedna u nizu obožavateljica ovog proizvoda koji uživa popularnost mnogih žena u, ali i izvan Hollywooda.

Jedan od popularnijih proizvoda koje volimo je kremasto rumenilo koje je sve češći izbor nego ono u kamenu. Kremasta rumenila najčešće dolaze u sticku, što ih čini praktičnim ‘to-go‘ kozmetičkim proizvodom jednostavnim za nanošenje - prstima ili kistom. Za razliku od onih u kamenu koji će se uvući u sitne bore i pore i ostaviti za sobom pomalo neprirodan look, kremastim rumenilima dajemo prednost jer lijepo sjedaju na kožu, stapaju se s tenom i za konačni rezultat daju svježi i prirodnog izgled glow efekt.

I slavna lica obožavaju kremasta rumenila, a u ponudi brendova jedan se izdvojio kao omiljeni - u kozmetičkoj torbici ima ga i holivudska glumica Michelle Pfeiffer koja se zaljubila u multifunkcionalni Westman Atelier Baby Cheeks rumenilo u sticku. Osim za obraze, namijenjen je i za usne i oči, a dostupan je u šest nijansi. Uz praktičnost, ovo rumenilo je omiljeno i zbog njegujućih sastojaka koji su nježni prema zreloj koži. Ulje sjemenki jojobe, ekstrakt grožđa i ayurvedska mješavina ulja hidratiziraju i štite zaštitnu barijeru kože. Možete ga naručiti po cijeni od 49,70 eura

image

Rumenilo Westman Atelier Baby Cheeks

PROMO
Linker
15. travanj 2024 04:27