Terapeutska ljepota

Male tajne: Priyanka Chopra otkrila zbog čega uvijek izgleda svježe i blistavo

Glumica je lansirala liniju šminke u bojama koje pristaju svakom tonu kože i tako sama riješila problem koji ju je oduvijek mučio.

Glumica Priyanka Chopra više je nego uspješno prešla iz Bollywooda u Hollywood, glumački je vrlo zaposlena i trenutno radi na sedam projekata, aktivistica je koja se bori za ispravljanje društvenih nepravdi, tu je i obiteljski život (ona i suprug, glazbenik Nick Jonas, roditelji su djevojčice koju im je rodila surogat majka), ima svoju liniju za njegu kose Anomaly, a odnedavno surađuje i s Max Factorom. Lijepa Indijka s kozmetičkim je divom plasirala osnovnu liniju make-upa Max Factor Priyanka s bojama koje odgovaraju svakom tipu kože.

Pet minuta je dovoljno

Kako bi to sve stigla i pritom izgledala očaravajuće puno joj pomažu, kako je rekla za Glamour Magazine, njeni beauty i wellness rituali. Za osjećaj smirenja i uzemljenosti posebno joj je važna večernja rutina njege i njeno terapeutsko djelovanje. Za sve joj treba samo pet minuta, pri čemu koristi serume i ulja.

"Prije sam mislila kako sam prezaposlena da bih izdvojila neko vrijeme za sebe, ali ako možeš oprati zube – možeš i ovo", rekla je.

image

Topli tonovi odlično stoje Priyanki

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jutarnji detoks

Općenito nastoji živjeti umjereno, pa jutro počinje "žesticom" limuna, đumbira i peršina, jer su zdravi, a i detoksiciraju. Ali nikakva zdrava hrana ne bi joj pomogla da nije mentalno uravnotežena: "Vježbam, vjerujem u osjećaj balansa. U svojim dvadesetima živjela sam burno, čak i ekstremno, a sada tražim ravnotežu. To može biti šetnja s bebom ili sa psom, ili neki trenutak za mene – maska za lice i kava, tretman kose uljem ili uobičajena njega uz dobru glazbu. Pet minuta nečega što radite za sebe, može vam stvarno popraviti dan".

image

Ljepota dolazi od samopouzdanja, a ono zbog unutrašnjeg zadovoljstva i ravnoteže, smatra Priyanka

BALKIS PRESS/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nikamo bez crvenog ruža

Što se tiče šminkanja i uljepšavanja, Priyankino udarno oružje je crveni ruž. I danju i noću. Može biti naglašen, ali može biti i tek blago nanesen. Nekad ga stavi i na obraze kao rumenilo. Kao i većina osoba tamnijeg tena, oduvijek je imala problema pronaći odgovarajući puder ili podlogu, pa je morala miješati boje i nadati se najboljem. Sada je nijansi u kozmetici puno više, ali s podtonovima nije tako, kaže.

"Upravo taj manjak pokušali smo nadomjestiti ovom kolekcijom. Isprobala sam proizvode na sebi, na obitelji i prijateljima. Vrlo sam ponosna na paletu, jer smo stvorili nijanse koje laskaju svim tonovima kože. A širok raspon pudera znači da možete pronaći odgovarajući za svoj ton kože. Želimo osporiti konvencionalnu predodžbu ljepote i ono kako je definirana u svijetu zabave i oglašavanja. Nije na nama da određujemo kako ljepota izgleda", objasnila je glumica što su htjeli postići suradnjom.

image

Uz glumu, obitelj i kozmetički posao, Priyanka je i angažirana aktivistica

ADELA LOCONTE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Šminkanje može biti igra

Kod kozmetike u boji, išlo se na nijanse koje odgovaraju različitim tonovima kože i daju im toplinu i sjaj, a odbacili su one koje djeluju hladno.

"Volim ružičastu nijansu Blooming Orchid Colour Elixir Lipstick, jer mi s njom cijelo lice blista. Modom se možete odlično izraziti, ali izraziti se možete i šminkanjem. Recimo, smeđa boja je odlična za ovo doba godine i odlično se slaže s crvenim usnicama. Volim se igrati sa sjenilima, a imam i svoje trenutke s tuševima i olovkama za oči. Zabavno mi je i sjediti za toaletnim stolićem i tražiti inspiraciju za šminkanje na Reelsima", otkrila je.

Samopouzdanje i ljepota

Za nju osobno definicija ljepote je samopouzdanja. Smatra da ljepota dolazi iznutra, jer kada smo uravnoteženi, zadovoljni i sretni, bit ćemo i samopouzdani, a tako ćemo i zračiti. Najsnažnije i najispunjenije se osjeća kad se oko stola okupe obitelj i prijatelji.

"Samo kad vidim lica ljudi koji me vole i koji su ponosni na mene i koji će biti uz mene, bez obzira na to koliko sam grozna, nevjerojatno je osnažujući osjećaj. Imam veliku obitelj i oni su moja najveća snaga – njihova bezuvjetna ljubav čini me jakom", zaključuje glumica.

Linker
25. travanj 2024 03:10