Promo
Inovativna formula

Za postojan make-up preduvjet je lijepa koža: Novitet iz Nivee čini je svilenkasto mekom i glatkom

Temeljito odstranjivanje šminke nikada nije bilo lakše uz NIVEA MicellAIR EXPERT liniju proizvodu, posebno osmišljenu za nježno uklanjanje teške vodootporne šminke.

Temeljito odstranjivanje šminke nikada nije bilo lakše uz NIVEA MicellAIR EXPERT liniju proizvodu, posebno osmišljenu za nježno uklanjanje teške vodootporne šminke.

Šminka igra veliku ulogu u životu svake žene. Ona je nezaobilazan dio naše svakodnevice, pruža nam samopouzdanje i pomaže da se osjećamo bolje. Postojan i lijep make-up nije lako postići, ali jedno je sigurno - njegov osnovni preduvjet je glatka i zdrava koža.

Svima nam nedostaju druženja i izlasci s prijateljima, a NIVEA zna da savršeni provod započinje savršenim make-upom koji je rezultat savršeno pripremljene kože. Upravo zato NIVEA vam za prvi korak u danu preporuča novi MicellAIR EXPERT PRE MAKE-UP gel-piling za čišćenje lica koji će pripremiti vašu kožu za šminku.

MicellAIR EXPERT PRE MAKE-UP gel-piling, 56,90 kuna

Njegova inovativna formula čini vašu kožu svilenkasto mekom i glatkom te istovremeno oslobađa od sebuma i ostalih nečistoća koje se nakupljaju tijekom noći. Zahvaljujući mliječnoj kiselini i piling česticama prirodnog porijekla mrtve stanice kože će biti uklonjene, a vaše pore dubinski očišćene.

Drugi korak

Drugi važan korak u dnevnoj rutini je redovito i temeljito odstranjivanje šminke kako bi vaša koža tijekom noći mogla slobodno disati i obnoviti se. Tu je zato NIVEA MicellAIR EXPERT linija proizvoda, posebno osmišljena za nježno i istovremeno učinkovito uklanjanje teške dugotrajne, vodootporne šminke.

NIVEA MicellAIR® Expert micelarna voda, 51,90 kuna

NIVEA MicellAIR® Expert micelarnu vodu za vodootpornu šminku. Revolucionarna formula idealna je za obožavateljice šminke kojima je stalo do lijepe kože. Bez trljanja, bez potrebe za dodatnim ispiranjem lica i bez tragova šminke.

Rješenje u žurbi

Za sve vas u žurbi, tu su i NIVEA MicellAIR® Expert micelarni rupčići za čišćenje lica koji uklanjaju vodootpornu šminku i jednakom snagom čiste lice kao i prethodna dva proizvoda.

NIVEA MicellAIR® Expert micelarni rupčići, 27,90 kuna

Njihova blaga formula s ekstraktom crnoj čaja njeguje osjetljivo područje oko očiju.

Imate osjetljivu kožu? Onda je za vas NIVEA MicellAIR® Expert odstranjivač šminke koji nježno, ali učinkovito uklanja vodootpornu šminku za oči i maskaru bez iritiranja.

NIVEA MicellAIR® Expert odstranjivač šminke, 38,90 kuna

Čitajte i:

Vedrim bojama osvježite tmurnu jesen: Nova kolekcija brenda Urban Decay puna je pozitivnih vibracija

Slavne dame iz 'Prijatelja' inspiracija su za novu kolekciju popularnog make-up brenda

Svi žele 'staklenu put': Futuristički proizvodi poput prozirnog pudera nova su realnost

Linker
03. svibanj 2024 23:27