dajte mu šansu

Vojvotkinja Catherine obožava ovu prirodnu alternativu botoksu: ‘Briše‘ bore kao od šale, a preporučila ga je i Michelle Obami

Ako ni ne pomišljate da biste bilo što ubrizgavali u vaše lice, a želite barem malo ublažiti linije, dajte šansu proizvodu bez kojeg Kate Middleton ne izlazi iz palače.

Iako shvaćamo da su bore neizbježne i da ih nikako ne možemo izbrisati na prirodan način, već samo odgoditi, svejedno nas muče te uporne linije i napravili bismo sve da se ne vide. Da, one su pokazatelj starenja tijela, ali ne i našeg duha, no problem je taj što su ljudi vizualna bića i prvo primjećuju ono što ugledaju očima.

Možda nam se fileri i botoks čine magičnim rješenjem, ali ono je i prilično skupo te često može izgledati vrlo neprirodno ako pretjeramo. Ako biste ga radije izbjegli, a želite gotovo iste rezultate, oslonite se na njegovu alternativu koja obožava i vojvotkinja Catherine koja, priznajmo, izgleda fantastično.

image

Catherine je prirodna ljepotica.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Riječ je o Biotulinu, serumu u gelu koji navodno za koji vojvotkinja tvrdi da ga je čak jednom preporučila i bivšoj prvoj dami SAD-a Michelle Obami. Naime, Biotulin sadrži botulinski toksin, pročišćenu tvar koja se izvlači iz bakterija - botulin blokira živčane signale mišiću u koji je ubrizgan, a bez signala, mišić ne može kontrahirati. Krajnji rezultat je smanjenje neželjenih bora.

Iako možda zvuči zastrašujuće (jer zašto bismo namjerno ograničili pomicanje naših mišića?), navodno 'briše' bore pred vašim očima, a sve što trebate jest koristiti ga kao i ostale proizvode u vašoj rutini - nanijeti ga na lice i vrat i gledati čaroliju.

Proizvođači tvrde da Biotulin gel daje vidljive rezultate unutar 60 minuta korištenja, a rezultati mogu trajati cijeli dan, što je idealno rješenje ako vam predstoji važan događaj. A što je s ostalim vremenom? Koga briga za bore kada ste kod kuće, zar ne?! Međutim, ako ste dosljedni i koristite ovaj gel redovito, možete postići dugoročne rezultate u pogledu čvršće i glađe kože i plićih bora, što je itekako zadovoljavajuće.

image

Biotulin gel

BIOTULIN

Osim botulinskog toksina, Biotulin gel sadrži i spilantol koji je najsličniji botoksu jer opušta crte lica i mišiće lica kako bi smanjio bore, dok ekstrakt valjkaste zupčice (vrsta trave) osigurava dovoljnu količinu vlage. Tu je i hijaluronska kiselina čija svojstva sigurno već znate - da održava vlažnost i gipkost kože.

Kako tvrdi US Magazine, dovoljna je samo mala količina ovog gela kako biste pokrili cijelo lice i vrat, a nanosi se prije svih ostalih proizvoda za njegu. Dakle, nakon temeljitog čišćenja. Biotulin gel se može nabaviti na službenoj stranici po cijeni od oko 380 kuna.

Linker
13. travanj 2024 16:45