Afrodita, Loccitane, Bali Body
odlične za hidrataciju

Vodice za lice i tijelo za brzinsko osvježenje: Našle smo 10 povoljnih i učinkovitih

Najvažniji proizvod osim kreme sa zaštitnim faktorom u vašoj kozmetičkoj torbici jest vodica ili maglica za lice. Bez nje teško preživljavamo vrućine jer u trenu vlaži, osvježava i umiruje kožu lica i tijela.

Iako je vrijeme prilično nepredvidljivo, uskoro nam stižu prave ljetne vrućine i s njima nezaobilazno znojenje po svakom centimetru lica i tijela. Ako se minimalno znojite, prava ste sretnica, no čak i vama tu i tamo treba osvježenje, pogotovo kada ste na plaži. Najbolji proizvod za brzinsku hidrataciju su vodice, odnosno maglice za tijelo koje olakšavaju boravak na plaži te su praktične za osvježenje lica i tijela tijekom vrućina u gradu.

Vodice i maglice za lice dijelimo na termalne, hidrolate i mirisne vodice. Termalne vodice sadrže sastojke za obnovu, smirenje i zacjeljivanje oštećene kože, baš kao i hidrolati, odnosno cvjetne vodice koje nastaju destilacijom biljnog materijala pri proizvodnji ulja, dok mirisne vodice obično sadrže esencijalna ulja, kokosovu vodu, aloe veru i slično.

Vodice su pogodne za svaki tip kože i odlično će osvježiti kožu, dati joj potrebnu dozu hidratacije tijekom ljeta pa čak i smanjiti eventualno crvenilo. Čak i ako nosite make-up, vodice ga neće narušiti pa ih bez straha pošpricajte po našminkanom licu. U galeriji pogledajte naš izbor hidratantnih vodica.

Linker
25. rujan 2023 22:46