Vrijedi probati

Tajna vječne ljepote šik Parižana: Jednostavna, ali učinkovita beauty rutina krije dva moćna sastojka

Zanosna, blistava, zategnuta koža kojoj nije potrebno puno šminke - nije li to san svake žene? Dobra krema apsolutan je must-have u kozmetičkoj torbici svake žene, ali i muškarca kojima je stalo do svog izgleda. Poznato je da Francuskinje preferiraju preparativu pred dekorativom kad je kozmetika u pitanju pa ne čudi što se kozmetičke tvrtke te zemlje baziraju na vrhunske sastojke i teksture koje će uljepšati ono što nam je priroda dala i dopustiti koži da zablista sjajem o kojem svi sanjaju.

Kako to da Parižanke i Parižani izgledaju tako njegovano, tako svježe, tako šik, a u isto vrijeme nepretenciozno i kao da su prije izlaska iz kuće proveli tek pet minuta pred ogledalom?

Kopirajte beauty tajnu zanosnih Parižana

Kao i kad su hrana i piće u pitanju, Francuzi vjeruju u krilaticu "manje je više" te za sebe biraju samo najbolje - vrhunsko vino, vrhunski sir... i vrhunsku kremu za lice, a zatim uživaju u životu znajući da su si priuštili najbolje.

image
Uvijek dotjerane Parižanke vjeruju da je najljepše lice - njegovano lice kojem ne trebaju slojevi pudera i šminke.
AURORA ROSE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Uz što manje šminke i gnjavaže, cilj je kožu lica i dekoltea održati svježom i elastičnom pa su francuske kozmetičke tvrke fokusirane na kreiranje proizvoda koji će stanicama kože podariti "nov život" zahvaljujući dugogodišnjim istraživanjima i najfinijim sastojcima.

"Beauty on the go" proizvodi, koji nisu komplicirani za korištenje, a nude vrhunske rezultate, na vrhu su lista želja svakog beauty znalca, jer žene i muškarci današnjice sve više cijene svaku minutu svog vremena.

image
Jednostavni proizvodi koji daju vrhunske rezultate sve se više cijene
FASHIONPPS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Znate li koji su najpopularniji sastojci u svijetu ljepote?

Hijaluronska kiselina i retinol dobro su poznati beauty borci u želji za dobrim izgledom kože, koji, ako ih se redovito koristi ne izostaju sa rezultatima.

U svijetu kozmetike proslavljena hijaluronska kiselina ključna je u održavanju mladolikog izgleda kože i svježeg tena, a kako je naša koža i sama proizvodi, kad s godinama krene 'smanjena proizvodnja', potrebno ju je nadomjestiti kozmetičkim preparatima koji će kao yo-yo ponovno vratiti punoću licu.

image
Lijepa, zategnuta koža san je svih žena, ali i muškaraca
FASHIONPPS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Retinol stiže iz obitelji vitamina A i kad se pretvori u retinoičnu kiselinu, čini čuda za zdravlje kože i kostiju pa ne čudi što ga hvale dermatolozi i beauty stručnjaci diljem svijeta, a mnoge kozmetičke tvrtke uključuju u svoje najkvalitetnije proizvode. Liječi i zacjeljuje kožu sklonu aknama, a mnogi ga smatraju 'prirodnim botoksom' te koriste kako bi ublažili znakove starenja.

Ova dva 'ključna proizvoda iz svijeta ljepote' koristi i kozmetički brend EISENBERG Paris koji u Francuskoj obožavaju, a koji su zavoljele i Hrvatice i Hrvati koji su kozmetičke preparate s njihovim potpisom isprobali zahvaljujući parfumerijama Douglas, ekskluzivnom uvozniku koji je ovaj brend doveo na naše tržište.

Kao hit proizvodi iz kolekcije EISENBERG Paris ističu se anti-age kreme sa sastojcima kao što su hijaluronska kiselina, proteini svile, retinol, ulje sjemenki grožđa... kako za nju, tako i za njega. Anti-age kreme s potpisom EISENBERG Paris na glasu su kao mala remek-djela kozmetičke industrije jer koži vraćaju punoću, blistav izgled te uspješno "peglaju" znakove starenja.

Otkriće Eisenbergovih istraživanja, Trio-molecular® formula vrhunski je youth booster, a sadrži tri molekule prisutne u prirodi koje uzajamnim djelovanjem obnavljaju kožu, pružaju joj energiju i opskrbljuju je kisikom. Sinergija aktivnih prirodnih sastojaka molekula enzima, citokina i biostimulina predstavlja učinkovito oružje u prevenciji i korigiranju znakova starenja kože. Snaga Eisenberga sadržana je u proizvodima za njegu lica i tijela koji bez parabena, a zahvaljujući tehnološkoj inovativnosti Trio-molecular® formule i ciljanim sastojcima, ponovo aktiviraju osnovne funkcije kože te ona postaje ujednačena i zdrava, a ten savršen i blistav.

Youth booster ultralagane teksture brzo se upija i na koži ne ostavlja mastan trag, a sadrži koncentriranu formulu protiv bora, starenja i hidratantne agente - sve što bi koža lica mogla poželjeti.

Uz sivo-bijele elegantne i profinjene amabalaže, naglasak je tako ponovno stavljen na kvalitetu i same sastojke koji oduševljavaju.

ZA NJU: EISENBERG Paris Anti-Age Treatment Trio-Molecular Formula®

image
EISENBERG Paris ženska anti-age krema
EISENBERG PARIS

Kombinacija sastojaka kreme EISENBERG Paris Anti-Age Treatment Trio-Molecular Formula® kao pjesma je za njegu kože kojoj je potrebna anti-age njega. Kapsulirani retinol, ulja boražine i sjemenki grožđa, vitamin E i C, biljni ceramida i crvene alge u sinergiji regeneriraju, njeguju, uklanjaju toksine, čuvaju hidrolipidni sloj te štite kožu od slobodnih radikala i štetnog utjecaj okoliša.

image
EISENBERG Paris ženska anti-age krema
EISENBERG PARIS

Raskošna formula topi se na koži, a aktivni sastojci prodiru u njezine stanice i osiguravaju gladak, svjež izgled kojem više nije potrebno skrivanje šminkom.

ZA NJEGA: EISENBERG Paris Anti-Age Complex Trio-Molecular Formula®

Muškarce koji su uvijek u žurbi, ali se žele pobrinuti za svoj izgled oduševit će EISENBERG Paris Anti-Age Complex Trio-Molecular Formula®.

image
EISENBERG Paris muška anti-age krema
EISENBERG PARIS

Hijaluronska kiselina, kukui ulje i proteini svile potpuno obnavljaju vašu kožu, ostavljajući ju toniranom i osvježenom ostatak dana.

image
EISENBERG Paris muška anti-age krema
EISENBERG PARIS

Ova krema može se koristiti sama ili preko kreme nakon brijanja, a preporučeno je korištenje dva puta dnevno, nakon umivanja lica. U kombinaciji s proizvodom EISENBERG Paris Baume Essentiel Hydratant dat će još snažniji anti-age efekt zrelijoj koži.

Uz izbor proizvoda koji će 'oživjeti' vaše lice i uvesti malo uzbuđenja u vašu kozmetičku torbicu ne zaboravite na dva možda najvažnija koraka uspješne beauty rutine - ujutro i uvečer lice dobro očistite kako bi uklonili znakove prljavštine i kožu pripremili na blagodati preparativnih kozmetičkih proizvoda, a kremu nanosite od dekoltea prema vlasištu, lagano masirajući kožu kako bi pokrenuli cirkulaciju i priuštili si mali lifting.

Linija proizvoda EISENBERG Paris čeka vas u parfumerijama Douglas te u online shopu Douglas.hr.

Linker
19. travanj 2024 00:45