PRIČE O LJEPOTI

Sanja Doležal o trendu ‘vječne mladosti‘: ‘Ako žena nije sretna ne mogu joj pomoći nikakve metode‘

Pjevačica je bila gošća na Glorijinom panelu ‘Nova ja‘ posvećenom ljepoti koja dolazi iznutra, ali i izvana, pa je otkrila koji je od estetskih tretmana sama isprobala.

"Mislim da lijepa žena je prije svega sretna žena i da joj ništa drugo ne može pomoći, invazivne i neke druge metode da bude lijepa ukoliko nije sretna", smatra pjevačica, radijska i televizijska voditeljica Sanja Doležal čija se zavidna razina energije osjeti i na kraju pedesetih!


Pjevačica nije pobornica estetskih zahvata, a među rijetkim estetskim metodama isprobala je tretman krvnom plazmom koji joj se svidio upravo zato što joj opis lica nije promijenio, već samo malo osvježio.

A za osvježavanje lica, ali i zadržavanje njegove "statike", naša popularna glumca Mila Elegović već više od 10 godina koristi filere i botoks.


Za razliku od mnogih dama koje vješto skrivaju tajnu "vječne mladosti", Mila se svojih pomagača ne srami pa se tako na Glorijinom panelu 'Nova ja' posvećenom svim aspektima ljepote - od one kojom zračimo iznutra do one koju možemo dotjerati izvana, predstavila kao ponosna korisnica tih neinvazivnih tretmana.

image
Na drugom panelu 'Nova ja' ugostili ugostili smo vodeće hrvatske stručnjake za estetsku medicinu - dr. Mladena Dudukovića, dr. sc. Borisa Filipovića i dr. Borna Pavičića,a gošća nam je bila i Mila Elegović.
VEDRAN PETEH/CROPIX

"Naš izgled je kombinacija onoga što činimo i mislimo, sukus svega što jesmo"

"Ne želim zaustaviti starenje, to bi bilo neprirodno. No, svojedobno sam počela koristiti najprije filere, a potom i botoks jer sam htjela izgledati skladnije. Želim održati statiku svoga lica, da mogu što dulje igrati uloge koje su mi zanimljive. Nastojim to činiti s mjerom i ukusom, a smatram da moje fotografije pokazuju da nisam promijenila “lični opis”. Ne namjeravam ići dalje od toga jer ne možemo se zaustaviti u vremenu. Doći će trenutak kada ću ostarjeti, ali želim imati skladno i snažno tijelo, živjeti u balansu. Nastojim se zdravo hraniti, ne pušim, ne pijem, ne izlazim bez zaštitnog faktora. Naš izgled je kombinacija onoga što činimo i mislimo, sukus svega što jesmo", istaknula je glumica, a otkrila nam je i beauty rutinu kojoj je vjerna od 14. godine, a koju joj je otkrila baka.

image
Sanja Doležal i Mila Elegović
VEDRAN PETEH/CROPIX

Vjerna je bakinoj beauty rutini

Riječ je o jednostavna tri koraka - čišćenju lica sapunom, toniziranju lica tonikom i hranjenje lica kremom, a najbolji savjet koji je poručila svim čitateljicama i gledateljicama sadržaja na našem portalu, jednostavan je, a vrlo važan - "Nikada, ali baš nikada nemojte zaspati sa šminkom."

Čitajte i: Mila Elegović sasvim iskreno: ‘Iako godinama koristim filere i botoks, na operacije ne pomišljam‘

image
Na Gloria osobno panelu zagrebačka glumica govorila je o osobnom iskustvu korištenja filera i botoksa.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Baš poput naše vrckave glumice i operna pjevačica koja izgleda bolje nego ikada, Antonella Malis zavidan izgled održava minimalno invazivnim tretmanima, a sve u skladu s opisom posla koja zahtijeva vještu mimiku lica.


Čitajte i: Naši najbolji estetski kirurzi jednoglasno: Sinergijom tretmana protiv neželjene ‘prepunjenosti‘ filerima

Nigdje bez zaštitnog faktora

"Od neinvazivnih metoda već dvije godine kod doktorice Elme Bunar odlazim u Opatiju na biostimulaciju - jedan prirodan način poticanja kolagena i isto tako pazim kroz cijelu godinu da na licu imam zaštitni faktor 50", otkrila je glazbena diva te je dodala: "Volim da mi je lice gipko i da nemam straha da će mi se nešto zatezati dok pjevam. Često mi se znalo događati da se mrštim i onda su mi znali stavljati "baby botox" između obrva."

Linker
16. travanj 2024 19:44