idealan kućni wellness

Priuštite si kućni, ali profesionalni spa tretman: U nekoliko jednostavnih koraka riješit ćete se stresa i poboljšati izgled kože!

Njega tijela prvenstveno zahtijeva vrijeme za kvalitetno opuštanje. Za one koji ne mogu odvojiti sat ili dva za odlazak u kozmetički salon, idealno je rješenje tretman kojim se možete počastiti kod kuće. U tome će vam pomoći multitasking uređaj koji oduševljava vrhunskim rezultatima!

Blagodati spa tretmana danas nije potrebno posebno objašnjavati. Osim što opuštajući rituali smiruju um i tijelo, na ovaj se način rješavamo stresa i punimo baterije za nove izazove. Jedan od najboljih načina kako se opustiti nakon napornog radnog dana jeste priuštiti si kućni spa u toplini svog doma. Nakon užurbanog dnevnog rasporeda, a prije gledanja omiljene serije, uzmite si sat dva i posvetite se samo sebi.

Spa tretman je najljepše započeti tuširanjem ili kupanjem u kadi punoj pjene. Ali nemojte nasjesti na zamku predugog kupanja ili tuširanja jer si tako možete dodatno isušiti kožu. Nakon pranja lica i tijela, vrijeme je za dubinsku njegu lica i opuštanje uma. Idealan proizvod za to jest Stylpro Face Spa 4u1 ionska sauna za lice.

image

StylPro Face spa 4u1

PROMO

Ova sauna odličan je dodatak vašem kućnom spa kutku, prvenstveno zato što je pravi mali multitasker. Naime, uređaj ima četiri funkcije koje možete koristiti za potpuni spa užitak - s njim možete pariti lice, koristiti ga za ovlaživanje zraka, aromaterapiju te u njemu možete zagrijati ručnik za lice.

Parenje lica

Parenje lica jako je dobro za kožu jer otvara pore iz kojih potom možemo lakše ukloniti nečistoće, ostatke make-upa i višak sebuma koji se taloži i opterećuje našu kožu. Učestalim parenjem lica može se i ograničiti stvaranje sebuma pa koža postaje manje masna i više hidratizirana.

image

StylPro 4u1 ionska sauna za lice otvara pore i hidratizira kožu.

PROMO

StylPro 4u1 ionska sauna pruža jedinstveno, lako i jednostavno iskustvo parenja lica u samo nekoliko koraka. Sve što trebate učiniti jest napuniti spremnik za vodu i namjestiti ga te zarotirati prekidač na željenu poziciju. Sauna će nakon jedne minute početi ispuštati paru.

Stylpro sauna djeluje po principu ispuštanja dine ionske pare koja je manje gusta od pare koju ispuštaju tradicionalni uređaji za parenje lica, jer dopire u dublji sloj kože i dodatno hidratizira kožu.

Kako bi para obuhvatila cijelo vaše lice, usmjerite je u vrh vaše brade. Lice od saune mora biti udaljeno minimalno 25 cm.

Zagrijavanje ručnika za lice

Nakon parenja, lice možemo pustiti da se osuši na zraku, ali puno bolje rješenje je da mu priuštimo još malo opuštanja. Kako? Uz topao ručnik. StylPro Face Spa 4u1 može zagrijati vaš ručnik u samo dvije minute.

image

StylPro 4u1 zagrijat će vaš ručnik u samo dvije minute!

PROMO

Znate kako u kozmetičkim salonima profesionalci lice svojim klijentima obavezno zamotavaju u ručnik? Isti efekt možete postići u kućnom spa tretmanu. Toplina iz ručnika dodatno će otvoriti pore, umiriti kožu i osjećat ćete se preporođeno. Mali ručnici za lice najbolji su izbor za ovaj uređaj.

Kada se ručnik zagrijao, izvadite ga iz uređaja štipaljkama ili pincetom kako se ne biste opekli. Ako je ručnik prevruć, pričekajte da se ohladi na temperaturu koja vam je ugodna za lice i prepustite se njegovom opuštajućem učinku.

image

Zagrijani ručnik odlično će prijati licu nakon parenja.

PROMO

Ovlaživanje zraka

Mnogi od nas zimi imaju problema s disanjem zbog suhog zraka u prostorijama. Osim toga, koža zbog premalo vlage u prostoru djeluje dehidrirano i zbog toga lakše puca. Ako je zrak u prostoru gdje obitavate i ono najvažnije - spavate, presuh, StylPro Face spa 4u1 rješava i ovaj problem.

Uređaj ispušta paru 40 minuta, što je dovoljno da zrak u prostoriji ovlaži, a vi ćete odmah primijetiti da možete lakše disati. Ako vas muči alergija, što je u moderno doba čest problem, ovlaživanje zraka StylPro Face Spa saunom postat će vam omiljeni ritual prije spavanja.

Osim što je dobar za zdravlje, StylPro uređaj lijep je dodatak interijeru te će se uklopiti u svaki prostor.

image

StylPro 4u1 možete koristiti i kao ovlaživač zraka i za aromaterapiju.

PROMO

Aromaterapija

Udisanje para eteričnih ulja povoljno djeluje na naš cijeli organizam. Ona utječu na naše emocije i raspoloženje te nas od stanja povećanog stresa mogu dovesti u stanje potpune opuštenosti. Kućni spa tretman sjajno je završiti upravo aromaterapijom koja vam može pomoći i da lakše zaspete i sanjate najljepše snove.

Najpopularniji način primjene eteričnih ulja je raspršivanje po zraku putem difuzora, a StylPro Face Spa nudi i tu opciju, kako bi imali potpuni wellness doživljaj. Pazite da su vam nosnice udaljene od uređaja barem 25 cm, zatvorite oči, duboko udahnite i osjetite kako vam se dišni putevi čiste, um bistri i smiruje.

U uređaj je dovoljno staviti samo par kapi ulja po želji za odličan učinak poput ulja lavande, eukaliptusa, paprene metvice ili pak ravensare koja djeluje i antibakterijski.

Kako bi vam vaša kućna sauna dugo trajala i dobro vas služila, očistite je jednom tjedno prema uputama koje ste dobili uz nju. No, nemojte je čistiti sredstvima za čišćenje i sapunima, niti direktno dodavati tekućine u glavu uređaja.

Stylpro Face Spa 4u1 ionska saunu za lice možete pronaći u Rox Beauty storeu u Ilici 54 u Zagrebu ili na Rox Beauty webshopu.

Virtualna šetnja Rox Beauty trgovinom

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Rox Beauty.

Linker
09. travanj 2024 22:13