Boje na licu

Pripremite se za transformaciju: Nose se nijanse crvene koje neodoljivo podsjećaju na zavodljivi Šangaj

ARTISTRY STUDIO™ do sad je pokorio New York, Pariz, Bangkok i Tokio, a sada je došlo vrijeme da se napravi mjesta i za čaroliju Šangaja!

U najvećem gradu Kine, prošlost i budućnost zajedno obitavaju i stvaraju mističnu ljepotu jedinstvenu upravo Šangaju - gradu u kojem se visoka moda nalazi uz bok starim lokalnim trgovinama, a suvremena i inovativna kuhinja poslužuje istovremeno cijeneći i prakticirajući tradicionalne ceremonije ispijanja čaja. Inspirirajte se šangajskim yin-yangom i načinom života, gdje se istok i zapad spajaju u jedno, s najnovijom ARTISTRY STUDIO™ kolekcijom odvažnih nijansi, svilenkastih tekstura i zavodljivih mirisa za jedinstven izgled pun života.

Shanghai Edition Proizvodi

Napravite mjesta za čaroliju Šangaja s petim izdanjem ARTISTRY STUDIO™ proizvoda za ljepotu inspiriranu veličanstvenom crvenom bojom koja se prostire gradom, raskošnom svilom i živahnom modom. Pripremite se na transformaciju svog izgleda s odvažnim paletama za oči i obraze, bazama svilenkastih tekstura, privlačnim ruževima za usne crvenih nijansi, ali i voćnim te cvjetnim roll-on parfemima, kao i kremama za ruke. Nova pustolovina očekuje vas u Šangaju!

Za oči i obraze

Omogućava vam da osjetite boju kakvu niste imali prilike do sada - palete boja za oči i obraze koje se pomoću prozračne teksture mijenjaju iz kremaste u puderastu. Vrhovima prstiju nanesite boje i stvorite svoj stil, birajući od jednostavnog do odvažnog. Svaki trio sadrži dvije nijanse sjenila za oči i nijansu za obraze ili highlighter koji ostaje postojan i nakon dužeg nošenja. Ova paleta dolazi u nijansama Shanghai Peach, Shangai Starlight ili Shangai Nude.

image
Pop Trio za oči i obraze, 261,56 kn
PRESS

Traje dugo, dugo... čak i nakon ljubljenja

Jeste li spremni za crvenu? Očarajte se s četiri nijanse crvene boje tekućeg ruža za usne koji će goditi vašem jedinstvenom tonu kože. Lako se nanosi poput sjajila zahvaljujući svježoj, tekućoj teksturi, a ipak pružaju intenzivno i potpuno prekrivanje kao kod ruža za usne te kreira moderan mat završni izgled. Dugotrajan, ne razmazuje se pri smijanju, pa čak niti pri ljubljenju. Dolazi u četiri crvene nijanse: Cherry, Rose, Berry i Spice Red.

image
Svjetleći svilenkasti mat ruž za usne, 173,81 kn
PRESS

Zagladi i matiraj

Tajna matirane kože leži u besprijekornosti zajedno sa zaštitom. Ovaj genijalna baza kreira glatko, matirano platno od vašeg lica za bilo koji make-up izgled, bez obzira odabirete li dnevnu ili večernju varijantu. Svilenkasti prah kontrolira masnoću i čini pore vidno manjima, a osvojit će sve, osobito ljubitelje gradske vreve, jer pruža vašem licu zaštitu obogaćenu s Nutrilite™ šipak kako bi prevenirao zagađenje i štetni utjecaj iz urbanog okruženja.

image
2-u-1 Mat baza za ujednačavanje kože, 298,69 kn
PRESS

Neka izgleda zdravo

Tajna blistave kože nalazi se u kombinaciji sjaja i zaštite, a ova lagana baza osvježit će vaš izgled pružajući vam sve potrebno za blistavu i sjajnu kožu. Svilenkasti puderi čine ovu bazu idealnom za nanošenje stvarajući od vaše kože glatko, besprijekorno platno.

image
2-u-1 Baza za savršeni završni sjaj, 298,69 kn
PRESS

Za besprijekorni pop stil

Stvorite svoj pop stil samo jednim potezom koristeći živopisne boje ovih tekućih olovaka za oči. Svilenkasta tekuća tekstura ovih olovaka brzo se suši stvarajući upadljiv mat završni izgled kojeg možete kreirati točno definiranim linijama ili efektom debljih linija oblikujući savršeno ujednačenu liniju koja će upotpuniti vaš izgled. Olovka je dostupna u tri nijanse: Silk Sapphire, Silk Slate i Silk Noir. Cijena im je 200,81 kn.

Potpuni doživljaj Istoka

Osvježite se ovim roll-on mirisima, koji se vrlo lako nose sa sobom, nadahnuti šangajskim blistavim svjetlima i tihim vrtovima čaja. Ovi lagani, osvježavajući mirisi donose sa sobom mističnu ljepotu Šangaja s voćnim, cvjetnim i zabavnim notama, lako se nanose te su ugodni za nošenje. Za potpuni doživljaj, nanesite ih na točke pulsa poput unutarnjeg zgloba i vrata ili na akupresurne točke poput lakta ili sljepoočnica. Mirisi su dostupni u osvježavajućim varijantama Lotus Blossom i Violet, Nectar Blossom i Pomelo te Plum Blossom i Vanilla Musk.

image
Eau de Toilette Roll-on, 185,63 kn
PRESS

Zadnje, ali ne manje važno

Priuštite svojim rukama nježnu kremu koja se brzo upija, a pritom pruža osjećaj mekan poput svile. Vaša koža će zavoljeti cjelodnevnu hidrataciju i njegu koju ova krema pruža obogaćenu s NUTRILITE™ s ekstraktom šipka poznatom po svojim antioksidativnim svojstvima. Iako obogaćena šangajskim mirisima, ova krema je idealna i u kombinaciji mirisima Shangai Eau de Toilette Roll-onovima. Kreme za ruke dolaze u tri varijante različitih mirisa - Lotus Blossom, Pomelo i Vanilla.

image
Krema za ruke Soft As Silk, 194,06 kn
PRESS

Šangajsko izdanje ARTISTRY STUDIJA™ nastalo je u suradnji s umjetnicom Cui Meng, čiji se crteži suvremenih kineskih mladih žena nalaze na ambalaži i proizvodima ove kolekcije. “Ponosna sam na suradnju s ARTISTRY STUDIJOM™ jer volim način na koji slave ljepotu i mladost kroz povezanost s umjetnošću različitih gradova i lokalnih kultura.”

Linker
19. travanj 2024 16:39