Getty Images
met gala

Najbolji beauty lookovi: Potezi koji se pamte

Uz avangardne haljine, na ovogodišnjem crvenom tepihu Met Gale - čija je tema bila dizajn modne kuće Comme des Garçons - svjetske su zvijezde pokazale i hrabre poteze na licu, poput intenzivnog smokey pogleda, svih nijansi crvenih ruževa i upečatljivih crteža tušem.

Seksi klasika

Getty Images

Dovoljna su samo dva proizvoda da bi se postigao zavodnički izgled. Crna maskara za volumen trepavica i sve nijanse crvenog ruža: od koraljne do boje crnog vina.

Art potez

Predimenzionirane i strogo kontrolirane punđe, kratka kosa ‘posložena’ uz glavu poput kacige te nijanse daleko odprirodnih: to je nova svečanost u kosi.

Getty Images

Getty Images

Boje na očima

Dobra alternativa tamnim nijansama na kapcima za brinete je indigoplavo sjenilo, koje će pogledu dati svježinu, a mlađe mogu eksperimentirati s trendi ružičastom - i to u debelom sloju.

Mačkasti pogled

Getty Images

Debeli potez tušem, jagodice naglašene rumenilom i usne boje mesa sigurna su formula zavođenja - i to bez mnogo šminke i truda.

Zadimljeno

Getty Images

Jedina tehnika s kojom se ne može pretjerati je smokey eyes. Sjenčanje nijansama od tamnosive do crne pogledu će dati dozu dramatike, no zato ostatak šminke mora biti decentan.

Linker
16. travanj 2024 03:13