Tajna blistavog tena

Miranda Kerr otkriva tajne svoje besprijekorne kože: Vjerna je moćnom začinu koji savršeno uklanja prištiće

Jedan poznati začin je, kaže, tajni sastojak koji joj pomaže riješiti se pogmentacijskih mrlja. Pojave se svaki put kad zatrudni, kaže majka trojce sinova, a osim što ih povjetljuje, pomaže joj i u borbi s prištićima.

Besprijekoran izgled kože trasirao je uspon australske manekenke Mirande Kerr među najuspješnije zvijezde modnih pista. Koliko joj god joj je prethodna noć bila naporna, na licu majke troje djece nema izdajničkih tragova umora. Prva australska Viktorijina anđelica tvrdi da njezina rutina njege lica nije komplicirana i ne traje dugo jer nema vremena za dugotrajno "trackanje".

Pa ipak, rezultat brzopotezne njege "a la Kerr" uvijek je blistav jer joj je njegovan izgled "u opisu radnog mjesta". Dizajneri žele njeno najljepše izdanje, a kako bi u tome svaki put uspjela, njegu lica svela je na tri osnovna proizvoda: piling, hidratantnu kremu i ulje za lice. Doduše, uvijek koristi proizvode svoje kozmetičke linije Kora Organics, ali je nesebično otkrila E! Onlineu koji su sastojci njezinih omiljenih beauty proizvoda najvažniji kako bi ih mogli primijeniti.

“Ustajem u 5:30 svako jutro. To je jedino vrijeme koje imam za sebe prije nego što se moja tri dječaka, Flynn, Hart i Myles probude. Sve se mijenja kad su budni - što znaju sve mame. Dakle, moje vrijeme je rano jutro od 5:30 do 6:45. Cijeli dan se super osjećam kad taj sat i nešto ukradem za sebe", priznaje.

image

Miranda Kerr

MASATOSHI OKAUCHI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kukruma je zakon

Njezin prvi korak nakon tuširanja uvijek je nanošenje pilinga s kurkumom. Ponekad ga pojača sa serumom bogatim vitaminom C.

"Svaki put kad zatrudnim pojavi se ta nesretna pigmentacija, u čemu pomaže taj moćni vitamin. Moj piling proizvod je dva u jednom pa ga koristim i kao masku. Sadrži hranjive sastojke i kurkumu, tajno oružje za posvjetljivanje pigmentacijskih mrlja. Djelotvorna je kod akni i podočnjaka, a neki kažu da im pomaže i po pitanju bora. Uvjerila sam se da kurkuma djeluje umirujuće i antibakterijski kad otkrijem prištić".

Čitajte i: Proizvodi kojima vjeruju: Najpoznatiji top modeli na svijetu otkrivaju tajnu svoje blistave kože

Sljedeći korak je nanošenje lagane hidratantne kreme na bazi algi, za dubinsku hidrataciju kože.

Njoj je najvažniji dugotrajan učinak hidratacije, brzoupijajući efekt i hranjivi sastojci koji prodiru duboko u kožu, a omiljenu kremu dijeli sa suprugom Evanom Spiegelom, suosnivačem i izvršnim direktorom američke tvrtke Snap Inc.

"Nedavno sam pričala Katy Perry koja je isprobala moju hidratantnu kremu i oduševljena je. Koristi je svaki dan, a kaže da i ona ima isti problem. Njoj kremu "krade" Orlando", pohvalila se manekenka koja je u vrlo dobrim odnosima s bivšim, holivudskim glumcem Orlandom Bloomom: glavni razlog je taj što imaju sina Flynna, no po ženskoj liniji se zbližila i s njegovom zaručnicom pa dijele beauty tips&tricks.

Njena završni touch je hranjivo ulje za lice, vrat i prsa: "Radi se o kombinacija ulja iz ploda noni, ekstrakta šipka i nara. Ta pobjednička kombinacija održava moju kožu blistavom", zaključuje manekenka.

Linker
19. travanj 2024 20:13