PROMO
LJETNI LOOK

LJETNI MAKE UP TRENDOVI: Zavodljivi pogled za romantične ljetne večeri

U ljetnoj sezoni najčešće koristimo laganiju šminku i nježne, ali vesele boje. Preteška šminka može zatvoriti pore lica, a po visokim temperaturama kada se koža rashlađuje prirodno pojačanim znojenjem preporučljivo je na lice nanijeti tek hidratantnu kremu ili eventualno onu s laganim tonerom kako bi pravilno iznijansirali kožu lica.

Ipak, u ljetnim večerima sve volimo na sebe obući omiljenu haljinicu i potpetice, a za upotpunjeni ljetni look kada vaša koža poprimi očaravajući brončani ten, dovoljno je naglasiti oči i krenuti u zavađanje pogledom. Donosimo prijedlog proizvoda uz koje će vaš pogled osvojiti i one najhladnijeg srca.

Guste trepavice kao iz salona

PROMO

Malo koja žena prilikom nanošenja make-upa preskače maskaru, a ponekad je čak samo ona dovoljna da biste naglasili svoje oči i bili spremni za izlazak. Maskara optički povećava i otvara oči čineći pogled primamljivim i šarmantnim, dok lice postaje puno karaktera. Na tržištu se mogu pronaći zaista različite maskare koje se razlikuju svojom formulom, kao i veličinom te oblikom četkice. Naravno, jako je bitno da je maskara koju koristite kvalitetna te da odgovara vašim potrebama. Savršena maskara trebala bi dati volumen i naglasak, te biti dugotrajna, a ljeti posebno i vodootporna. Ako još niste pronašli svoju idealnu maskaru, obavezno isprobajte Avon Ture Power Stay vodootpornu maskaru koja njeguje trepavice, a zahvaljujući pomno oblikovanoj četkici, jednostavna je za nanošenje.

Zavodljivi pogled uz odabir pravilne olovke

PROMO

Olovka za oči zapravo je praktičan i neizostavan dio vašeg make up arsenala. Kada lijepo nanesemo olovku za oči ona našim očima može dati lijep oblik, ali ih i naglašava. Važno je pravilno izabrati olovku za oči kako bismo ih istaknuli na pravi način. Primjerice, kontrastne nijanse poput bakra ili zlata plave će oči učiniti još istaknutijima i istaknuti njihovu prelijepu boju, dok će olovke crvenkastih podtonova savršeno istaknuti ljepotu zelenog pogleda. Smeđooke žene neće pogriješiti sa zemljanim tonovima, a očima boje lješnjaka savršeno pristaju smaragdnozelena i zlatna boja. Jednom kad odaberete olovku i nijansu, obratite pažnju na dugotrajnost i kvalitetu. Avon True Power Stay olovka za oči ostaje na svom mjestu cijeli dan, ne razmazuje se i otporna je na vodu i znoj. Jednostavna je i za upotrebu jer se ne mora rezati, a njezin oblik olakšava pravilno nanošenje.

Savršen make up look uz sjenila za oči

PROMO

Nijedan make-up proizvod vam neće omogućiti tako brzu i drastičnu promjenu izgleda poput sjenila za oči. Malo boje, četkica i kapci umjesto slikarskog platna. Bilo da su u prahu ili poput olovke, sjenila za oči su vrlo česta šminka koja se nalazi u svakoj kozmetičkoj torbici. Kao i s olovkama, važno je odabrati pravu nijansu za neodoljivi pogled. Tamnookim damama pristaju skoro svi tonovi. Smeđe oči su stvorene za zemljane, smeđe i čokoladne tonove. Plavim očima najbolje stoje brončane i sedefaste nijanse sjenila, a svijetloplave oči najljepše ćete naglasiti pastelno roza i srebrnim nijansama. Zelene oči već su privilegirane same po sebi, pa će lagani dodir ljubičaste ili boje lavande biti više nego dovoljan. Ako vam se ne sviđaju tipična sjenila ili se borite s nanošenjem dok mrvice padaju na vaše lice, obavezno isprobajte Avon True Power Stay sjenilo za oči u olovci. Iznenađujuće je lako nanijeti ga, a garantirano ostaje postojano cijeli dan! Također se možete igrati intenzitetom boje u zavisnosti koji efekt želite postići. Avon kolekcija proizvoda otporna je na vodu te u njoj možete uživati cijelo ljeto bez straha od mrlja na licu nakon kupanja ili lude plesne večeri.

Linker
18. travanj 2024 13:59