Profimedia, Press Association
vrijedi probati

Jennifer Lopez ima trik za ljepotu koji može ponoviti baš svaka žena, i to besplatno

Poznata pjevačica snimila je naslovnicu za 'Harper's Bazaar' i otkrila svoju malu tajnu...

Stari li Jennifer Lopez uopće?

Lijepa pjevačica i glumica u 47. godini života izgleda možda i bolje nego na početku karijere, a premda znamo da vjerojatno koristi i malu pomoć holivudskih stručnjaka za ljepotu, vitalnija je i zavodljivija od brojnih kolegica koje imaju pristup istim dermatolozima, kozmetičarima i kirurzima.

Jennifer Lopez 1998. godine

Jennifer Lopez at the Academy Awards, 1998, Image: 98333241, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Robert Hepler/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Jennifer Lopez 2018. godine

30 January 2018 - Studio City, California - Jennifer Lopez.
Profimedia, SIPA USA

Jennifer svaki dan marljivo vježba, ne pije i ne puši, a prema vlastitom priznanju, tortu nije pojela godinama. Ipak, ona smatra da se najveća tajna vezana za lijep izgled nalazi - u glavi.

U intervjuu za časopis 'Harper’s Bazaar', čije je novo lice s naslovnice, izjavila je da mladolik izgled postiže pozitivnim afirmacijama te da si stalno ponavlja da je mlada i lijepa.

Las Vegas, NV  - Jennifer Lopez pictured during her return to Vegas with her first ever headlining residency 'Jennifer Lopez: All I Have' at The Axis In Planet Hollywood in Las Vegas, Nevada.

Pictured: Jennifer Lopez

BACKGRID USA 24 FEBRUARY 2018, Image: 364184363, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

"Afirmativno razmišljanje je tako važno. 'Mlada sam i nemam rok trajanja'. Govorim si to nekoliko puta na dan, svaki dan. Znam da zvuči kao neki glupi klišej, ali nije. Sve je stvar uma. Pogledajte Jane Fondu. Ona se oslanja na važne osnove - spava osam do deset sati na dan, ne pije, ne puši i živi čistim životom".

Za slavni časopis Jennifer je progovorila i o mogućem trećem braku i vezi s Alexom Rodriguezom.

WEST HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CA, USA - SEPTEMBER 19: Singer Jennifer Lopez (wearing a David Koma dress and Giuseppe Zanotti shoes) and boyfriend Alex Rodriguez arrive at NBC's 'World Of Dance' Celebration held at Delilah on September 19, 2017 in West Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News)
<P>
Pictured: Jennifer Lopez, Alex Rodriguez
<B>Ref: SPL1583860  190917  </B><BR/>
Picture by: Xavier Collin/IPA/Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Xavier Collin/IPA/Splash News

"Vjerujem u brak i voljela bih ostarjeti u predanoj vezi. No ne želim ništa forsirati. Veza je dobra i zdrava, lijepo komuniciramo. Razumijemo jedno drugo na način koji mnogi ne bi razumjeli. Oboje smo od mladih dana pod reflektorom javnosti i uspjeli smo vrlo rano u životu. Sve to utječe na dinamiku života, i na posao, i na obitelj, i na veze", objasnila je slavna pjevačica.

Harper's Bazaar

Linker
19. travanj 2024 08:37