PRIRODNO POMLAĐIVANJE

Iva Majoli izgleda bolje no ikad, a sve zahvaljujući tretmanu za kojim luduju Hrvatice

Sve je više žena koje kožu lica njeguju neinvazivnim zahvatima poput mezoterapije i krvne plazme. Izuzetak nije ni omiljena bivša tenisačica koja na najnovijoj fotografiji na Instagramu izgleda duplo mlađe.

Najbolja hrvatska tenisačica svih vremena, Iva Majoli (43), ugodno je iznenadila sve svoje pratitelje na Instagramu fotografijom s prijateljicama, Ivanom Perenčević i Nikolinom Kisić Mamić uz koju je napisala "business and pleasure". Malo tko nije primijetio Ivin mladolik izgled, a sve zahvaljujući trajnoj njezi lica o kojoj je i sama pričala ovoga ljeta na društvenim mrežama.

Riječ je o krvnoj plazmi za kojom već godinama luduju brojne svjetske zvijezde poput Angeline Jolie i Kim Kardashian, ali i domaće poput Jelene Rozge koja priznaje da tinejdžerski izgled duguje upravo tom tretmanu.

View this post on Instagram

Business and pleasure ?

A post shared by @ ivana_perencevic on

Tenisačica je svojevremeno botoksom rješavala problem prekomjernog znojenja ispod pazuha, kao i njezin kolega, teniski as Goran Ivanišević, a sada je otišla i korak dalje.

"Od igranja tenisa na suncu koža mi je zapravo oštećena, zato obožavam ovaj tretman. Kako bih kožu vratila u stanje prije oštećenja, preporučili su mi fenomenalnu 'Plazmu Prgf'. Izvade ti krv, stave ju u posebnu centrifugu kako bi izvadili tvoju plazmu punu faktora rasta i onda ju injektiraju u lice koje izgleda zdravo, sjajno, elastično i pomlađeno”, rekla je ljetos Iva nakon što se podvrgnula ovom neinvazivnom zahvatu bez skalpela koji pomlađuje kožu vlastitom krvi.

image
Iva Majoli ljetos na turniru u Osijeku
FOTOGRAFIJE: VLADO KOS/CROPIX

Ovo je jedan od najtraženijih zahvata posljednjih godina u svijetu upravo zato što je riječ o vrlo prirodnoj metodi. Od male količine krvi pacijenta posebnom se centrifugom radi ekstrakcija plazme pune faktora rasta i matičnih stanica, koja se već nakon desetak minuta injektira u lice, vrat ili ruke kroz tanke iglice.

ČITAJTE I:

Danijela Martinović pred kamerama isprobala krvnu plazmu: 'Tretman je čudo, kreme nemaju toliku moć'

Sanja Doležal otkriva kako pomlađuje lice i vrat: Jedan od najtraženijih svjetskih estetskih tretmana osvojio i pjevačicu

Meč koji će se pamtiti: Iva Majoli i Goran Ivanišević pokazali da su još uvijek u top formi

Linker
20. travanj 2024 09:49