Instagram
ljepota u bočici

Favorit celebrity dama: Tajna ulja na kojem će vam koža biti zahvalna

Jedan od omiljenih proizvoda u beauty rutini su svestrana ulja koje imaju važnu ulogu u njezi kože. Ono koje je namijenjeno svakom tipu kože je ulje od šipka koje će, uz svoje dobrobiti koje ostavlja uz redovito korištenje, postati omiljeno i zbog svojeg opojnog mirisa.

Jedan od omiljenih proizvoda u beauty rutini su svestrana ulja koje imaju važnu ulogu u njezi kože. Ono koje je namijenjeno svakom tipu kože je ulje od šipka koje će, uz svoje dobrobiti koje ostavlja uz redovito korištenje, postati omiljeno i zbog svojeg opojnog mirisa.

U svojoj kozmetičkoj torbici jednu vrstu ulja ima i vojvotkinja Kate Middleton koja se kune u svoj omiljeni proizvod što je podijelila još 2017. godine i rekla kako ga koristi svaki dan. Vjerna je ulju od šipka koje dokazano čini čuda za kožu lica, a uz Kate ovaj proizvod vole i manekenka Miranda Kerr i glumica Gwyneth Paltrow.

Ulje koje se nalazi u njihovoj svakodnevnoj njezi lica dolazi po iznenađujuće niskoj cijeni od oko 160 kuna, a riječ je o organskom ulju šipka brenda Trilogy. S obzirom na njihove mogućnosti, ključ ljepote ipak pronalaze u cjenovno pristupačnim proizvodima koji su zaslužni za blistav ten i zdravi izgled kože.

13 March 2019.

star-studded National Portrait Gallery Gala 2019, held at the National Portrait Gallery, London.

Pictured: Duchess of Cambridge, Kate Middleton,, Image: 419044086, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos
Kate Middleton

U čemu je tajna ulja od šipka? Njegova snaga leži u hidratizaciji lica, a može poslužiti i za kosu ako se mučite sa suhim vrhovima. Koža nakon njega ostaje mekana, glatka i blistava. Šipak je poznat i po antioksidanskima pa su upravo oni zaslužni za anti-age djelovanje na kožu. Uz to, bogato je vitaminom A kojeg poznajemo kao saveznika u borbi protiv starenja. Ulje će zaštiti barijeru kože i sačuvati je od nastanka bora, odlično je za smanjivanje ožiljaka i podočnjaka kao i svih oštećenja koje naše lice zaradi svakodnevno. Ako i nemate velike probleme s tenom, hidratacija je uvijek poželjna za održavanje mladenačkog i blistavog izgleda pa će nekoliko kapi ulja pomoći pri očuvanju istog.

Najbolje ga je koristiti kao zadnji korak večernje njege lica, nakon čišćenja nanesite ga umjesto hidratantne kreme, a par kapi možete i dodati u svoju uobičajenu kremu ako imate jako suho lice. Svega nekoliko kapljica je dovoljno jer je samo po sebi dosta masno, a mogu ga koristiti svi - vole ga i trudnice koje ga koriste u borbi protiv strija.

Look Fantastic
Trilogy, £19.50

Superskin.hr
Ordinary, 85 kn

Cult.beauty.com
Aesop, £39

Linker
28. travanj 2024 03:18