Za svjež i blistav izgled!

Doista djeluju: Ovih će vam nekoliko proizvoda pomoći da se riješite podočnjaka

Ako vam ni kvalitetan san ne pomaže u rješavanju podbuhlosti i tamnih kolutova oko očiju, vrijeme je da isprobate preparate u koje se kunu brojni beauty eksperti.

Mnogima je dobro poznat problem uvijek prisutnih podočnjaka, i to ne samo onih koji se pojavljuju samo zbog nedostatka sna. Napuhnutim vrećicama, ljubičastim, plavim ili smeđim krugovima katkada je doista teško stati na kraj. Do izraženih podočnjaka najčešće dolazi zbog nedostatka hidratacije, vitamina C, cinka i željeza, a problemi s njima ne staju ni nakon nanošenja šminke. Naime, ovakav problem rezultira razmazivanjem korektora vrlo brzo nakon nanošenja pa ni kvalitetan dekorativni proizvod ne nudi dugotrajno rješenje.

Iako je izrazito važno pobrinuti se za dovoljan unos vode i vitamina, iznimno je važna i njega područja oko očiju. S obzirom na to da je koža oko očiju tanja i osjetljivija nego na ostatku lica, posebno je važno pružiti joj dnevnu zaštitu i hidrataciju.

Kvalitetan proizvod za područje oko očiju može djelovati na rješavanje širokog spektra problema, uključujući suhoću, natečenost, podočnjake, pa i na bore.

Za rješavanje problema s natečenošću kofein može biti odlično rješenje, s obzirom na to da smanjuje nakupljanje lipida koji dovode do stvaranja vrećica ispod očiju, učvršćuje i restrukturira proteine ​​kože. Za tamne podočnjake najbolje je, pak, koristiti proizvode na bazi retinola koji potiče proizvodnju kolagena, a u nastavku donosimo proizvode u koje se kunu mnogi beauty eksperti.

image

Iako je izrazito važno pobrinuti se za dovoljan unos vode i vitamina, iznimno je važna i njega područja oko očiju.

PEXELS

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex

Ova krema namijenjena okoloočnom području štiti od UV zračenja i onečišćenja, a njezin je sastav bogat antioksidansima pa odaje efekt "odmornog izgleda" i sprečava stvaranje vrećica ispod očiju, ali i tamnih krugova. Možete je nabaviti putem webshopa Estee Laudera, a cijena je 430 kuna.

image

Estee Lauder, 430 kuna

ESTEE LAUDER SCREENSHOT

Čitajte i: Kako djeluju, kod kojih stanja na koži pomažu i kada je vrijeme za kemijske pilinge

Clinique All About Eyes Rich

S kremama koje se nanose na područje oko očiju često se pojavljuje isti problem, a to je teško i sporo upijanje, što onemogućava kvalitetno nanošenje šminke. Ova je krema brenda Clinique posebno hvaljena zbog trenutnog upijanja i omekšavanja kože, a odličan je izbor za nanošenje prije šminkanja jer osigurava postojanost korektora tijekom cijelog dana. Clinique All About Eyes Rich kremu možete pronaći u Douglasu za 425 kn.

image

Douglas, 425 kuna

CLINIQUE SCREENSHOT

Immortelle Divine balzam za oči

Ovaj balzam s retinolom uspješno smanjuje tamne krugove oko očiju, a djelotvoran je i kada je riječ o smanjenju natečenosti. Osim toga, potrebna je izrazito mala količina da pokrije cijelo područje oko očiju te osigura blistaviji izgled. Immortelle Divine balzam za oči brenda L'occitane možete pronaći na njihovom službenom webshopu za 538 kuna.

image

L'occitane, 538 kuna

L‘OCCITANE SCREENSHOT
Linker
12. travanj 2024 22:58