UVIJEK IN

Dior je ponovno lansirao kultni ruž za usne, onaj o kome su mnoge žene bile ‘ovisne‘

Na tržište, u paleti od 40 novih nijansi, od crvenih i ružičastih tonova, stiže i nova nijansa Diora 8, ciglasto crvena s toplim nijansama, koja je nadopuna legendarnom Dioru 999.

Rijetke dame mogu zamisliti svoju beauty kolekciju bez barem jednog Dirova proizvoda, a sada imaju priliku dodati mu još jedan novi. Christian Dior je, naime, upravo predstavio svoj kultni Dior Addict ruž za usne te oduševio beauty trendseterice.

Naime, prije dvadeset godina francuska luksuzna kuća predstavila je naopako okrenuti ruž koji je postao apsolutni must-have. Upravo je taj ruž zbog velike potražnje pridonio stvaranju njegovih mnogih izvedenica.

“Dior Addict je zapravo nova verzija Diora,” izjavio je Peter Philips, kreativni direktor Dior Makeupa za Harper‘s Bazaar.

Čitajte i: Odiše bergamotom, paprom i odvažnošću: Poznat je i kao parfem fenomen, a sada je dobio novu verziju

“Ovaj proizvod nije privukao samo mlađu populaciju. Sve žene obožavaju lakoću kojom se nanosi i njegov prekrasan sjaj”, dodao je.

Sada, Philips vraća legendarni Addict ruž na tržište s modernom nadogradnjom, iznutra i izvana. Nova formula koristi 90 posto sastojaka prirodnog porijekla, poput ulja jasmina i šljive za hidratantni sjaj.

‘‘Ruž se nanosi jednim potezom i vrlo je lagan na usnama", objasnio je.

Philips je također stvorio 40 novih nijansi, od crvenih i ružičastih tonova. Kada je u pitanju raspon boja, direktor Diora priznaje da voli ekspermentirati.

Čitajte i: Vježbanje sa stilom: Modni i fitness giganti udružili snage i pokazali kako u treninge ‘uvesti‘ chic moment

Najznačajnija nova nijansa je Dior 8, ciglasto crvena s toplim nijansama, koja je nadopuna legendarnom Dioru 999 modne kuće.

“Crvena je klasika i iskače, ali ako ne volite intenzivne boje, Dior 8 djeluje malo prirodnije, jer se boja cigle stapa s vašim prirodnim tonovima. Malo je jednostavniji i suvremeniji od Diora 999”, objašnjava.

Broj osam ima značajno značenje za modnu kuću, jer je upravo to Diorov sretni broj. Uz Dior 8, možete dobiti i nijansu Dior Addict Lip Glow u drogerijama.

Ruž, o kojemu su mnoge žene koje su ga probale bile "ovisne", osim novim dizajnom i širokom paletom boja, zanimljiv je i stoga što dolazi u ambalaži koja se može ponovno koristiti. Stoga ne sumnjamo kako će ovo biti apsolutni poslovni pogodak za ovu kuću.

Linker
18. travanj 2024 20:15