Getty Images
podižu raspoloženje

Baš za proljeće i ljeto: Pet nijansi ruževa kojih se nećete moći zasititi

S dolaskom proljeća pozdravili smo se s tamnim ruževima i ostavili ih za narednu zimu, a sada na scenu stupaju vesele, žarke nijanse uz koje vam treba samo malo maskare i rumenila.

S dolaskom proljeća pozdravili smo se s tamnim ruževima i ostavili ih za narednu zimu, a sada na scenu stupaju vesele, žarke nijanse uz koje vam treba samo malo maskare i rumenila.

Iako su nude nijanse ruževa odličan izbor za svaku priliku, ovoga proljeća i ljeta u fokusu su intenzivne nijanse koje unose dašak svježine u svakodnevni look.

Ruževi u živim nijansama brzo mogu od običnog look-a napraviti pravo remek djelo. Čak i ako vam se ujutro ne da potrošiti puno vremena na šminkanje, neki upečatljivi ruž osvježit će vaš ten i u trenu ćete izgledati manje umorno i spremno za sve pothvate. Evo koji će ruževi dominirati beauty scenom ove sezone:

Fuksija

Kombinacija ljubičaste i ružičaste klasik je među ruževima jer pristaje svakom tenu i uvijek je dobar izbor za različite prigode. Kada nosite takvu upečatljivu boju, preporučuje se da ostatak make-upa bude lagan jer se ovakva jarka boja dovoljno ističe sama za sebe. Malo maskare, tanka crta crnog tuša na očima, fuksija ruž i to je to!

Urban Decay
Urban Decay Anarchy, Urban Decay, 119,70 kuna

Kat Von D
Kat Von D, Miss Argentina, Kat Von D, 81,90 kuna

NARS
NARS Funny Face, NARS, 176,40 kuna

Narančasto-crvena

Još jedan klasik - ruž u narančasto-crvenim nijansama. Iako ga mnoge žene izbjegavaju, ruž u ovoj nijansi može izgledati predivno ako znate kako ga kombinirati. Nosite ga uz dašak breskvastog rumenila, a oči neka budu naglašene vrlo suptilnim smokey-eye lookom. Ako volite eksperimentirati, narančasti ruž iskombinirajte s, primjerice, ljubičastim tušem.

Bobbi Brown
Bobbi Brown x Ulla Johnson Crushed Lip Color, Nordstrom, 205,47 kuna

Revlon
Revlon Fire and Ice, Notino.hr, 67,58 kuna

NYX Professional Makeup
NYX Indie Flick, NYX Professional Makeup, 37,80 kuna

Ružičasto-breskvasta

S ovom bojom ruža rijetko ćete pogriješiti jer nevjerojatno dobro osvježava ten, čak i kada ste umorni. Za dnevne varijante nosite je uz maskaru, rumenilo u sličnoj nijansi i maskaru, a za večernji izlazak oči naglasite tušem ili jačim smokeyjem.

Charlotte Tilbury
Charlotte Tilbury Sexy Sienna, charlotte tilbury, 199,20 kuna

NARS
NARS Cathrine, NARS, 214,20 kuna

Bourjois
Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet Orangelique, Look Fantastic, 55,94 kune

Vibrantna ljubičasta

Ako volite eksperimentirati s bojama, sigurno će vas oduševiti ova posebna i drugačija nijansa. Najbolje stoji hladnijim tonovima kože, a ako se pitati kako je kombinirati s ostatkom make-upa, odgovor je jednostavan - više je manje. Uz ovu boju dovoljno je malo crnog ili sjenila u sličnoj nijansi, maskara i malo ružičastog rumenila.

NYX Professional Cosmetics
NYX Liquid Suede Cream in Respect The Pink, NYX Professional Cosmetics, 35,28 kuna

Too Faced
Too Faced Melted Violet, Too Faced, 119,07 kuna

BH Cosmetics
BH Cosmetics Cashmere Cream Matte Lipstick 100, BH Cosmetics, Beauty Bay, 60 kuna

Marelica

Nešto nježnija narančasta, a opet dovoljno upečatljiva jest boja marelice. Kod nje nema pravila - jednako će se dobro uklopiti u minimalistički make-up, kao i onaj nešto jači. Ovakve nijanse još bolje izgledaju ako povrh njih stavite malo prozirnog sjajila.

Tom Ford
Tom Ford Soleil Lip Gelee in Scorching, Beautylish, 346,50 kuna

Lancome
Lancome Matte Shaker in Magic Orange, Douglas, 199 kuna

Mavala
Mavala Freesia, Look Fantastic, 107,90 kuna

Linker
26. travanj 2024 08:01