frizura za ljeto

 LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT/INSTAGRAM
Preskačemo sušenje!

‘Lazy Hot Girl‘ frizura je za sve one koji su u stalnoj žurbi

Jednostavni način stiliziranja kose koji bi vam se mogao svidjeti!

Jednostavni način stiliziranja kose koji bi vam se mogao svidjeti!

Nedavno smo pisali o novoj popularnoj estetici koja je zavladala TikTokom - tomato girl utjelovljuje sve ono što je poželjno ovoga ljeta, a trendi frizura o kojoj se priča donekle se uklapa u ovu nonšalantnu estetiku. U svakom slučaju čini se da - ovo ljeto sve što je neopeterećeno i ležerno je hot!

Sada govorimo o Lazy Hot Girl frizuri, načinu stiliziranja kose koji se ističe na društvenim mrežama i na svečanostima kao i na crvenom tepihu. Ovakav stil kose među najboljima nosi Gigi Hadid, Sarah Jessica Parker u novim nastavcima serije "I tek tako...", a najveća nostalgična inspiracija je Kate Moss s kraja devedesetih i početka dvijetisućitih godina. Frizura je postala viralna na društvenim mrežama u ovom trenutku jer je ljeto, temperature su visoke, a mi želimo uložiti što manje truda i vremena kako bi frizura izgledala dobro.

Sušenje kose nakon pranja u vrućim danima gotovo da ne dolazi u obzir, a upravo tako nastaje ova "frizura" - oprana kosa nježno je prosušena ručnikom, na vlasi se nanosi leave-in regenerator ili sredstvno za oblikovanje i sjaj te se suši na prirodnom zraku nakon čega ostaje u svom "prirodnom obliku". Ovisno o vrsti kose, rezultat je pomalo razbarušena i namjerno nemarna frizura koja zrači poželjnom "chic rock‘n‘roll" vibrom, kakvu je imala Kate Moss.

Ako kosa zahtijeva održavanje, poslužite se uvijačem za kosu za pravilnije kovrče ili valove, ili prije spavanja kosu zavežite u punđu ili pletenice koje će oblikovati vlasi u messy kovrče i ljetne valove. Poanta je da konačni look nije savršen već je njegova ljepota u nesavršenosti i nošenju prirodnog izgleda kose. Chic nonšalantnost nosi se za seksi, neopterećeni look te izgleda nedovršeno, a takvom looku posljednjih sezona vraćaju se poznate trendseterice od J.Lo do Beyonce i Alessandre Ambrosio. Ostavljamo nekoliko lookova za dodatnu inspiraciju.

Linker
26. travanj 2024 10:14