SHUTTERSTOCK
novi pothvat

Kylie Jenner širi poslovno carstvo: Prvi put je napravila svoj parfem, a znamo i kada stiže

Iako je tek izašla njezina nova kolekcija odjeće koja je oduševila, influencerica i poduzetnica već ima nove planove.

Iako je tek izašla njezina nova kolekcija odjeće koja je oduševila, influencerica i poduzetnica već ima nove planove.

Kylie Jenner u posljednje vrijeme reda samo uspjehe. Asortiman njezinog brenda Kylie Cosmetics svako malo biva sve bogatiji, a influencerica se nedavno odlučila okušati i u svijetu mode. Nakon što je lansirala brend KHY u studenom 2023. godine o njezinim se odjevnim komadima ne prestaje pričati. Iako je tek izašla njezina nova kolekcija odjeće, ova 26-godišnja poduzetnica već ima nove planove. Na Instagramu je objavila kratki teaser i tako najavila dolazak svog prvog mirisa.

image

Ovaj parfem predstavlja njezin prvi samostalni pothvat u svijetu mirisa

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

"Cosmic. Moj prvi miris izlazi 7. ožujka", napisala je kratko uz video, u kojem se pojavljuje u nekoliko navrata, uvijek okružena cvijećem. Bočica ima neobičan vijugav oblik i okrugli srebrni čep, a ako je suditi po videu, miris će imati cvjetne note. Inače, Kylie je već jednom lansirala miris, ali u suradnji sa svojom sestrom Kim Kardashian, u sklopu njezina nekadašnjeg brenda KKW Fragrance.

Ovaj parfem predstavlja njezin prvi samostalni pothvat u svijetu mirisa, a planira ga lansirati u sklopu svog brenda Kylie Cosmetics. Svoju priču u beauty svijetu, Kylie je započela još 2015. godine Lip Kit sjajilima za usne, a danas njezin asortiman obuhvaća rumenila, bronzere, highlightere, mat tekuće ruževe, rumenila za usne, make-up za obrve i olovke za oči.

Linker
27. travanj 2024 06:59