Getty Images/Reuters/Profimedia
INSPIRACIJA

Uzvišena verzija klasika: 15 visokih punđi za svaku priliku

Mnogo odvažnija i upečatljivija verzija punđe je ona koja se "popne" na vrh glave, a koju su u posljednje vrijeme prihvatile brojne zvijezde - za podizanje svakodnevnog looka, ali i kao uglađenu frizuru s kojom će privući pozornost na crvenom tepihu.

Iako se radi o jednostavnoj frizuri koju najčešće na brzinu spetljamo u dane kada je kosa jednostavno neposlušna, visoka punđa ovih je dana odličan odabir za ležerne, poslovne, ali i svečane prilike. Ona ima jednako djelovanje kao i crveni ruž - u trenu podiže svaki look. I, najbolje od svega, nosi se na sve načine: potpuno zaglađena i razbarušena, minijaturna ili predimenzionirana te s ukrasom u obliku pletenice. Ako mislite da to nije frizura za vas jer imate bob ili šiške, ne brinite jer dužina kose u ovom slučaju ne igra ulogu.

Zvijezde poput manekenki Gigi Hadid i Karlie Kloss obožavaju tu frizuru u svakoj prilici, pjevačica Jennifer Lopez pravi je primjer kako je stilizirati uz ležeran styling, dok je Kendall Jenner odlično nosi na crvenom tepihu. Pronađite inspiraciju za svoju verziju visoke punđe.

Linker
08. lipanj 2023 23:46