Instagram
hit boja

Tri nevjerojatne transformacije: U svijetu celebrityja nosi se platinasto

Platinasto plava boja kose bila je jedan od glavnih trendova prošlog proljeća, a čini se da niti ove godine neće biti manje tražena. Smjena sezona je idealan trenutak za veliku promjenu, a najupečatljivija transformacija od svih je promjena boje kose - i to zvijezde dobro znaju. Glumica Allison Williams i pjevačica Katy Perry iznenadile su novom bojom kose, dok je glumica Olivia Wilde osim hit boje odabrala i hit dužinu.

Katy Perry

Kada pop zvijezda Katy Perry promjeni boju kose to nije veliko iznenađenje. Slavna pjevačica poznata je po bezbrižnom eksperimentiranju različitim nijansama pa smo je imali prilike vidjeti i s plavom, ljubičastom, zelenom i šarenom, a ovog puta odabrala je platinasto plavu. Mnogi smatraju da se na promjenu odlučila zbog nastupa na dodjeli Grammyja ovog vikenda, ali vjerojatnije je da promjena izgleda dolazi s novim singlom za koji se pretpostavlja da će biti objavljen u petak, 10. veljače. U svakom slučaju, Perry svaka nijansa dobro stoji pa i platinasta.

Allison Williams

Glumica Allison Williams je uvijek bila vjerna prirodnoj, smeđoj kosi, ali sa završetkom snimanja serijala "Girls", koji joj je uvelike definirao karijeru, odlučila je svojoj dugoj kosi priuštiti transformaciju. Novi izgled predstavila je na naslovnici magazina Allure, a njezina promjena boje kose u plavu najupečatljivija je - što dokazuje i to da je mnogi nisu niti prepoznali.

Olivia Wilde

Zvijezda serijala "Vinyl" pohvalila se novom frizurom: svoju dugu kosu je skratila u bob, hit dužinu ove godine, i smeđe vlasi obojila u plavo. Za razliku od Perry, ona je korijen kose ostavila u prirodnoj nijansi. Svoju transformaciju prvi je put pokazala na svečanoj večeri Tiffany & Co. u New Yorku, a na promjenu ju je potaknula činjenica da je imala istu frizuru kao i američka prva dama Melania Trump.

Linker
19. travanj 2024 20:21