Davor Matota/ Ronald Goršić/Mario Kučera / Hanza Media
Vrijeme za promjene

Tatjana Jurić i Ivana Kindl nisu odoljele najpoželjnijim rezovima, Indiri Levak dosadila njezina pixie frizura

S proljećem stižu i promjene, a na njih su se - kada je u pitanju kosa - odlučile i pjevačice Indira Levak i Ivana Kindl te voditeljica Tatjana Jurić. Novi rezovi - ili u Indirinom slučaju, dodaci, bit će prava inspiracija za one koje vole igrati na sigurno, ali i one koje i frizurom 'začine' svaki look.

Baš kao što je to bilo i proteklih sezona, najpopularniji rez ovog proljeća je bob ili, pak, njegova nešto duža verzija - lob. Hit rez odabrala je i voditeljica Tatjana Jurić koja se, kako je najavila, sprema za ljeto i novom frizurom. Prepustila se rukama frizera i poprilično skratila svoju smeđu kosu koja joj je već sezala dobrim dijelom ispod ramena.

Tatjana ipak nije odabrala bob, već njegovu dužu verziju koja je kompromis između duge kose i kratkog boba, a seže tik do ramena. I dok se ona nakon zimskog mirovanja odlučila na skraćivanje kose, pjevačica Indira Levak odlučila je malo "začiniti" svoju kratku frizuru i razbarušenu pixie zamijenila za lob, ali sa zanimljivim detaljem - undercutom - zahvaljujući kojem se ponovno ističe. Indira je kratku kosu "produžila" do ramena zahvaljujući ekstenzijama, ali je ostala vjerna platinasto plavoj nijansi. I dok s pixie frizurom nije mogla mnogo, sada je sretna jer za različite prigode može eksperimentirati i stilizirati kosu na različite načine.

I dok je Indira sanjala o dužim vlasima, pjevačica Ivana Kindl odlučila je svoj dugi bob dodatno skratiti, a cijeli look je zaokružila gustim šiškama. Iako su se ove godine vratile "baby" šiške kakve zvijezde često nose u kombinaciji s bob frizurom, Ivana je odabrala dugačke, kakve bolje pristaju njezinom obliku lica.

Linker
19. travanj 2024 08:03