Profimedia
Novi imidž

Slavne muškarce izolacija je natjerala na drastičnu promjenu: Neke od njih jedva prepoznajemo

Ronaldo, Faca iz 'Seksa i grada' i druge zvijezde počastili su svoje obožavatelje fotkama nove frizure koja je idealna za novonastalu situaciju kada se svi moramo uzdati u vlastitu vještinu snalaženja sa škarama ili mašinicom za šišanje.

Izolacija nas je sve natjerala da otkrijemo nove vještine i aktivnosti kojih se inače nikada ne bismo primili, poput šišanja sebe ili drugih. Čak i poznate face u svoja četiri zida šišaju jedni druge te se svojim uradcima hvale na društvenim mrežama.

Dok je elegantne ženske frizure puno teže održavati ako nemate barem malo frizerskog obrazovanja, za muške samo trebate mašinicu i jedno slobodno popodne. A toga sada mnogi od nas imaju napretek.

Kako je muškarcima jednostavnost i udobnost najvažnija, što kraća frizura poput "ježa" najčešći je izbor slavnih muškaraca, kako u izolaciji, tako i van nje.

Glumac Chris Noth, Faca iz serije "Seks i grad", odlučio je svoju inače bujnu kosu skratiti do minimuma.

"Odlučio sam da je bavljenje kosom suvišno u izolaciji", napisao je ispod fotografije, a novu frizuru mnogi su pohvalili pa i njegova kolegica i ljubav Carrie Bradshaw iz "Seksa i grada", Sarah Jessica Parker.

"Ne znam što si tako dugo čekao", odgovorila mu je Sarah.

Ronalda šiša zaručnica

Osim Notha, na isti pothvat odlučio se i portugalski nogometni as Cristiano Ronaldo i to uz pomoć svoje zaručnice Georgine Rodriguez.

"Ostanite doma i budite stajliš", napisao je Ronaldo ispod videa u kojem mu Georgina mašinicom šiša kosu i odlično se snalazi u tome.

Beckham novom frizurom oduševio fanove

Još jedan slavni nogometaš, doduše bivši, David Beckham, također se pohvalio novim imidžem, podijelivši crno-bijelu fotografiju.

"Jednostavno sam to morao učiniti", kratko je napisao ispod fotke koja je sakupila više od milijun lajkova. Fanovi su mu napisali da njemu svaka frizura dobro stoji.

Zvijezda "Star Treka" tek sada se ohrabrio na "ježa"

Glumac Anthony Rapp, koji glumi u seriji "Star Trek Discovery", svoju izrazito plavu kosu odlučio je potpuno ukloniti te ostavio samo milimetar nje na glavi.

"Uvijek sam se pitao kako bih izgledao s 'ježom'. Pa koji je bolji trenutak za otkrivanje rezultata nego onda kada moram ostati doma? Zahvaljujući mom zaručniku što mi je sredio kosu sa svojom tipičnom pažnjom prema detaljima", napisao je Rapp.

Kad djeca uzmu stvar u svoje ruke

Suprug glazbenice Pink, Carey Hart, dopustio je njihovoj osmogodišnjoj kćerki Willow da mu skrati vrhove, no kada je vidio velike pramene kose kako padaju na pod, uzeo je brijač i sam dovršio posao.

"Poludili smo. Ali smo doma, zajedno", napisao je ispod fotografije na Instagramu na kojoj sjedi u stolcu na balkonu i u nevjerici gleda prema kameri. Dakle, ne dajte da vas vaša djeca šišaju, osim ako i vi ne želite potpuno novu frizuru!

Čitajte i:

Poznata frizerka uskače u pomoć: Njezin video podučit će vas muškom šišanju u trenu

Unesite svježinu u look 'za po doma': Obožavat ćete ove dvije jednostavne i brze frizure za svaki tip kose

Dok se ne otvore frizerski saloni na ovih pet lukavih načina možemo sakriti izrast i sijede vlasi

Kratka kosa više im je 'hot' nego duga: Muškarci otkrili zašto ih privlače žene s pixie frizurama

Upute profesionalaca: Kako da sami odrežete šiške i ne upropastite si frizuru

Linker
19. travanj 2024 18:59