Ima novu frizuru...

Sanja Vejnović imala je nakon operacije problem s gubitkom kose, ovaj tretman joj je pomogao

Poznata domaća glumica otkrila je novi tretman koji joj je pomogao u oporavku nakon operacije. U kratkom vremenu vidjela je da se problem počeo povlačiti i to joj je donijelo veliko olakšanje...

Dolaskom jeseni mnogi su primijetili kako vam je kosa počela opadati i da se vidno prorijedila. Često bismo željeli da nam kosa puno brže raste, a nakon što vlas otpadne proces ponovnog rasta traje i nekoliko mjeseci.

O svom iskustvu s gubitkom kose i zadovoljstvom ovim tretmanom nedavno je govorila i naša poznata glumica Sanja Vejnović. ''Posljedica operacije bilo je opadanje kose koje je počelo naglo iza dviju anestezija, liječenja antibioticima i nakon terapija. Odlučili smo se za tretmane ampulama koji su mi u kratkom vremenu pomogli'', rekla je Sanja.

image
Sanja Vejnović pokazala je i novu mladenačku frizuru.
PRESS


Folikula iz koje je ispala vlas miruje tri mjeseca te se nakon toga pokreće cijeli proces, odnosno raste nova vlas. Životni vijek kose može se i znatno skratiti, a dolazi i do pojave u kojoj folikule više ne proizvode nove vlasi iz različitih razloga. Ono što najviše brine je alopecija ili žarišna ćelavost koja predstavlja reakciju imuniteta na neki upalni proces u organizmu.

Protiv gubitka kose u lancu frizerskih salona Studiu Marcela koriste Silky HL COMPLEX koji poboljšava rast kose i značajno povećava dubinu i veličinu folikula.

Tretman uključuje i ampule za prevenciju prorjeđivanja kose koje poboljšavaju normalan rast. Zahvaljujući svojem prirodnom sastavu očvršćuju i restrukturiraju kosu. Naročito su pogodne prilikom mijenjanja godišnjih doba, nakon operativnih zahvata ili u fazi oporavka od gripe ili virusa.

Tretman su do sad isprobale i druge glumice, poput Ecije Ojdanić, Ane Maras, Ane Begić, Lane Gojak, Kristine Krepele, Petre Dugandžić te nekadašnje misice Antonije Gogić, Ivane Delač, Elene Jung i Nikoline Miletić Minovska.

Čitajte i:

Pedesete nikad nisu izgledale tako dobro! Ove žene izgledaju bolje nego ikad, a znamo i njihovu tajnu

Sanja Vejnović: 'Fotografiram se kako perem prozore i ne smeta mi se pokazati bez šminke'

Obiteljsko slavlje Sanje Vejnović: Evo odgovora na pitanje tko je izvor njezine sreće

Linker
27. ožujak 2024 13:47