Profimedia, Abaca
HIT IZ OSAMDESETIH

Povratak minivala: Bella Hadid vraća kovrče u modu

Nakon što je desetljećima prevladavala ljubav prema ravnoj kosi, čini se da je došlo vrijeme za povratak kovrča u svim veličinama.

Nakon završetka tjedana mode na kojima je bila jedna od najčešće viđenih manekenki, 20-godišnja Bella Hadid nema vremena za odmor već nastavlja užurbanim tempom i snima nove kampanje. Upravo je s jednog od snimanja podijelila fotografiju s novom frizurom koja je izazvala brojne rasprave. Naime, mnogi se pitaju je li mlađa sestra jednako popularne manekenke Gigi Hadid zaista odlučila svoju ravnu, crnu kosu zamijeniti gustim kovrčama. Iako je očito da se nalazi u studiju u kojem je okružena perikama, brojni njezini obožavatelji se nadaju da se radi o minivalu - hit frizuri iz osamdesetih koju su tada nosile brojne zvijezde kao što su glumice Sarah Jessica Parker i Barbra Streisand te pjevačica Cher.

still goin

Objavu dijeli Bella Hadid (@bellahadid)

Ipak, ima nade da se radi o trajnoj promjeni, a ne vlasulji jer je Hadid iste večeri viđena sa sličnom frizurom, doduše s nešto opuštenijim kovrčama.

Splash News

Kovrčava frizura američke manekenke iznenadila je sve, jednako kao i guste kovrče Halle Berry na dodjeli ovogodišnjih Oscara. Navikli smo da glumica stalno nosi ravnu kosu, ali ove je godine odlučila pokazati svoju prirodno kovrčavu kosu u punom sjaju i to na dodjeli najvažnijih filmskih nagrada.

Profimedia, ADMedia

Linker
19. travanj 2024 14:04