Velizar Ivanov / Unsplash
Beauty trend

Povoljno i efektno: Jedini ukras za kosu koji će vam trebati ove sezone

Jedan od vodećih beauty trendova u godini ispred nas su ukosnice za kosu koje su dobile novo lice. Minimalističke ili upečatljive, ovi ukrasi za kosu bit će jednostavan i najbrži način za začiniti frizuru.

Najpoželjniji ukras za kosu ove godine se vraća iz prošlosti u naše beauty ladice. Nakon što su prošle godine u prvom planu bile marame za kosu, ove sezone na scenu stupaju ukosnice i kopče za kosu.

Ovaj trend potvrdile su modne kuće poput Chanela, no i trendseterice koje na svojim Instagram profilima već poziraju s trendi ukrasima. One koje se posebno ističu su ukosnice s dijamantićima, kao i baršunaste mašne koje su idealan dodatak za zimsko doba.

Kopče i ukosnice efektni su modni dodatak koji će na brzinu začiniti vaš izgled, a za ovaj beauty dodatak nećete morati izdvojiti puno novca.

Uz klasične ravne ukosnice koje biraju minimalistice, ističu se i one u raznim oblicima poput polumjeseca ili zvijezde. Ukosnice će odlično upotpuniti kombinaciju za večernji izlazak ili za svečanost poput vjenčanja, a pristaju svim dužinama kose - od kratkih do dugih. Oblik i veličina ukosnice ovise o ukusu, a bilo koju da odaberete u trenutku ćete frizuri podariti novi izgled.

Poigrajte se veličinama i oblicima i stvorite jedinstvenu frizuru bez odlaska u frizerski salon. U online ponudi trgovina smo pronašli nekoliko modela ukosnica i kopči, a sve ih pronađite u galeriji fotografija.

Linker
19. travanj 2024 18:55