PUN POGODAK

Po uzoru na svjetske zvijezde! Blanka Vlašić ne odvaja se od jednog stilskog dodatka

Naša najbolja skakačica u vis svih vremena oduvijek je bila na glasu kao sportašica s istančanim osjećajem za trendove, a otkako se zimus zauvijek oprostila od natjecanja, ima više vremena za male ženske strasti. Blankini pratitelji na Instagramu posebno su oduševljeni njezinom - zvjezdanom frizurom.

Jennifer Lopez, Beyonce... lista slavnih dama koje obožavaju umetke u kosi prilično je podugačka, a sada im se pridružila i naša Blanka Vlašić. Poznata Splićanka s novom se frizurom prvi put pojavila u HRT-ovom talk showu Danijele Trbović, a kako se čini jako joj se dopada njezin umjetni konjski rep jer ga je promovirala i u jednoj drugoj emisiji.

- Pa, čini mi se da puštam svoju kosu - u polušali je poručila Blanka svojim brojnim pratiteljima, koji se doslovce natječu tko će joj udijeliti ljepši kompliment, pa joj tako tepaju da je kraljica i da nikada nije bila ljepša.

Čitajte i: Nakon Lejle Filipović, zagrebački frizer osvojio i Blanku Vlašić! Rezultat je zapanjujuć

Za Blankin novi imidž zaslužan je zagrebački frizer Ivica Palinić, koji već neko vrijeme uljepšava i Lejlu Filipović te Anitu Dujić, a očito je njegovim radom prezadovoljna i bivša atletičarka.

Ovo nije prvi put kako Blanka koketira s trendovima u frizerskim salonima. Među prvima je na atletskim stazama prošetala pletenicu od šiški, a mnogi se još sjećaju kako se 2009. odrekla svoje poluduge kose i zablistala s kratkom frizurom. Napravila je to godinu prije nego što je proglašena najboljom atletičarkom svijeta. Priznanje je primila na svečanosti u Monte Carlu, u dvorani u kojoj se tradicionalno održava Bal ruža, najvažniji društveni događaj u kneževini Monako, a njezin izgled tu je večer pohvalio i monegaški knez Albert koji joj je nagradu uručio pred punom dvoranom najvećih imena iz svijeta atletike.

- Izgledate savršeno večeras - kazao je tada knez Albert, a mi bismo dodali da joj jednako dobro stoji i ova nova, duga kosa.

Linker
25. travanj 2024 06:13