Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia
Trebala joj je

Ljetno osvježenje Kate Middleton: Nitko do sada nije primijetio promjenu na vojvotkinji

Iako je posljednjih godina nosila kestenjasto smeđu boju kose, Kate je sve iznenadila nešto svijetlijim pramenovima, ali i novim rezom koji se odlično uklapa u cijeli njezin stajling.

Nakon što su mjere malo popustile, Kate Middleton se vratila kraljevskim dužnostima, gostovanjima i sastancima s raznim organizacijama i institucijama. Posljednjih nekoliko tjedana buduća kraljica je često nosila visoki rep pa nitko nije ni primijetio da je kosi dala ljetni make-over.

Unazad nekoliko godina većinom je nosila smeđu boju u kestenjastim tonovima, no čini se da joj je ista boja kose dosadila pa ju je malo posvijetlila. Osim toga, kosu je osvježila i novom stepenastom frizurom koja joj odlično stoji jer joj divno naglašava lice te djeluje profinjeno i elegantno.

Ovakva frizura logičan je odabir za ženu njezinog profila i kalibra, a odlično se spaja i s njezinim modnim stilom, pogotovo ljetnim haljinama koje obožava nositi.

Tako je za na predstavljanju BBC Education inicijative pod nazivom "Tiny Happy People" zablistala u midi crnoj haljini na bijele točke i omiljenim bež špagericama. Riječ je o haljini dizajnerice Emilie Wickstead, dok špagerice na punu petu potpisuje brend Castañer.

13 March 2019.

star-studded National Portrait Gallery Gala 2019, held at the National Portrait Gallery, London.

Pictured: Duchess of Cambridge, Kate Middleton,, Image: 419044086, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos
Kate Middleton

Kate se oduvijek mogla pohvaliti bujnom, sjajnom kosom, a takvom je održava uz pomoć arganovog ulja koje uspješno njeguje vlasi koje su konstantno izložene stiliziranju. Također, njezina stilistica Amanda Cook Tyler jednom prilikom je otkrila da na Kateinoj kosi koristi čak šest različitih proizvoda poput spreja za teksturu, volumen i elastičnost (tako postiže one predivne kovrče) te kreme za svilenkasti finiš te hrpu fiksirajućeg spreja kako joj kosa ne bi letjela na sve strane.

Čitajte i:

Beauty savjeti vojvotkinja: Meghan i Kate koriste samo jedno ulje za lice, a dostupno je i nama

Omiljeni proizvod Kate Middleton od 145 kuna možemo nabaviti i kod nas

Buduća kraljica ponovno oduševila: Efektnu haljinu 'začinila' je detaljem kojeg ćemo nositi cijele godine

Kate Middleton obožava haljine s vječnim cvjetnim uzorkom: Zaljubili smo se u njezinih 10 stajlinga

Od studentice do buduće kraljice: Evo kako je stil Kate Middleton evoluirao s godinama

Linker
19. travanj 2024 03:09