Veliki svjetski hit

Iskopirajte beauty tajnu šik Skandinavki: Harkontroll Boost s keratinom put je do raskošne i bujne kose

Lijepa kosa predmet je želja brojnih žena, no bujne i zdrave uvojke nije samo tako lako postići. Kad je jačanje kose u pitanju, stručnjaci se slažu u jednome - potrebno je nahraniti kosu ‘iznutra‘, a ovaj provjereni skandinavski hit s dobrim je razlogom na glasu kao ultimativni proizvod za prirodnu obnovu kose i vlasišta.

Postoji li žena koja u jesen nema problema s kosom? Isprobajte beauty hit kojem Šveđanke vjeruju desetljećima.

Kad krene pojačano ispadanje, do kojeg može doći iz raznih razloga (nakon trudnoće, zbog uzimanja određenih lijekova, problema s hormonima ili pak promjene godišnjeg doba), mnoge žene posežu za šamponima i pripravcima za njegu vlasi, no prvi korak njege i oporavka zapravo bi se trebao bazirati na liječenju problema 'iznutra'. Hårkontroll Boost poznati je čudotvorac kad je tema ispadanja kose, ali i jačanje noktiju u pitanju.

To dobro zna poznati švedski brend za njegu kose i vlasišta Hårkontroll, koji se na tržištu nalazi još od osamdesetih godina prošlog stoljeća, na veliko zadovoljstvo sretnih korisnica koje su uz pomoć njegovih proizvoda uspjele postići željeni izgled kose.

Iz trgovina zdrave hrane do go-to beauty proizvoda za kosu

Inovativan i uspješan švedski koncept za zdravu i lijepu kosu osnovan je 1980. godine kada su poduzetnici iz industrije zdrave hrane, u suradnji sa stručnjacima u području nutricionizma, razvili vrhunski dodatak prehrani namijenjen klijentima koji žele lijepu kosu. Ključne riječi bile su kvaliteta, znanost, učinkovitost, porijeklo i "Made in Sweden". U početku su se proizvodi Harkontroll prodavali u trgovinama zdrave hrane te su brzo prepoznati od strane kupaca i postaju omiljena preporuka švedskih frizera. Linija Hair Beauty Concept u Švedskoj je dobro zastupljena na mjestima na kojima se mogu pronaći dodaci prehrani za kosu, prvenstveno u ljekarnama.

image
Skandinavke njeguju poseban stil, na oko ležeran, ali vrlo sofisticiran, čak i kad je kosa u pitanju.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Od Skandinavije do Azije, dokazana kvaliteta ovih proizvoda prepoznata je u cijelom svijetu

Neprestano se razvijajući, brend Hårkontroll proširio se po cijelom svijetu, a proizvodi su se, s novim saznanjima, redovito usavršavali. Danas, Hårkontroll nudi cijelu liniju proizvoda namijenjenih zdravlju i ljepoti kose. Dokazano djelotvorni i aktivni dodaci prehrani koji djeluju iznutra u kombinaciji s hidratantnim sprejem i intenzivno njegujućom maskom. Iza proizvoda stoje klinička ispitivanja, pozitivne reakcije korisnika i neprestane potvrde zadovoljstva klijenata u obliku više od milijun prodanih

Prekrasna, duga i bujna kosa započinje od njezinog korijena, glavni je moto brenda Hårkontroll

Briga o kvaliteti kose započinje od korijena kose gdje se proizvode nove stanice, pa je tako pravilno hranjenje kose ključni faktor u održavanju kose jakom i zdravom. Proizvodnja stanica u folikulu kose jako je brza, brža od ostalih u organizmu. Ukoliko je prilikom tog procesa prisutan manjak nutrijenata, kvaliteta kose bit će narušena, kosa postaje beživotna i lomljiva. Da bi spriječili utjecaj negativnih faktora na rast kose, korijenu trebamo osigurati nutrijente kako bi proizvodio kvalitetnu kosu čvrste strukture.

Hårkontroll Boost - dokazani proizvod koji će vas oduševiti

Hårkontroll Boost sadrži jedinstven i visoko topiv ekstrakt keratina koji se veže za prirodni keratin u folikulu. Izvrstan početak obnove kose.

image
Hårkontroll BOOST
FOTOGRAFIJE: HARKONTROLL

Hårkontroll Boost sadrži patentirani i klinički dokazano djelotvoran keratin Cynatine®HNS koji ima sposobnost revitalizacije oštećene kose te sprječava gubitak kose. Rezultat je smanjen gubitak i lomljivost kose. Radi se o dodatku prehrani koji je posebno razvijen kako bi osigurao ključnu prehranu za kosu i nokte, a sadrži biotin, cink i selen koji pridonose održavanju zdrave kose i noktiju te bakar koji pomaže u očuvanju prirodnog pigmenta kose. Hårkontroll sadrži i niz drugih vitamina i minerala, ekstrakt bambusa bogatog silicijevim dioksidom te proso, jednu od najzdravijih žitarica.

Hårkontroll Original osvojio je svijet

Hårkontroll Original dodatak je prehrani koji sadrži brojne nutrijente, kombinaciju prosa i bambusa obogaćenih silicijevim dioksidom za dugotrajno održavanje i očuvanje kvalitete kose osiguravajući optimalne preduvjete za rast snažne kose.

image
Hårkontroll ORIGINAL
FOTOGRAFIJE: HARKONTROLL

Radi se o dodatku prehrani koji je posebno formuliran kako bi osigurao ključne nutrijente za kosu i nokte koji sadrži biotin, cink i selen koji doprinose zdravijoj kosi i noktima, dok bakar čuva prirodni pigment kose. Biotin doprinosi zdravlju kose te djeluje u sinergiji s folnom kiselinom, vitaminom B i C. Pantotenska kiselina važna je za zdravu kosu i kožu, djeluje sinergijski s vitaminom E, A, niacinom, folnom kiselinom, manganom, selenom i cinkom, dok je L-cistein bogat sumporom i važan dio kolagena, prisutan u velikoj količini u kosi i vezivnom tkivu.

Hårkontroll sprej za jačanje kose

Svi želimo zdravu i lijepu kosu, ali svakodnevno se izlažemo brojnim faktorima koji našu kosu čine neurednom, krhkom i beživotnom. Sušenje vrućim zrakom, bojanje, sunce i more neki su od negativnih faktora. Hårkontroll sprej za jačanje kosu štiti, hidratizira i čini ju jačom. Jedinstvena formula koja vraća život neposlušnoj i beživotnoj kosi. Sadrži ricinusovo i arganovo ulje, pantenol, fitantriol, alantoin i kolagen za vrhunske rezultate.

image
Hårkontroll sprej za jačanje kose
FOTOGRAFIJE: HARKONTROLL

Hårkontroll maska za intenzivnu i dubinsku hidrataciju

Za suhu i oštećenu kosu, tretiranu bojama, toplinom i kemikalijama, dobra maska za kosu apsolutni je must have. Tretirajte ju najmanje jednom tjedno Hårkontroll maskom za intenzivnu i dubinsku hidrataciju. Revitalizirajući i hidratantni tretman za kosu s obnavljajućim ekstraktima kosi osigurava sjaj i mekoću, smanjuje statički elektricitet i umiruje vlasište. Pogodna za sve tipove kose. Sadrži ricinusovo ulje, arganovo ulje, fitantriol, pantenol, alantoin i shea maslac. Ne sadrži parabene ni silikone, smanjuje statički elektricitet, štiti i obnavlja.

image
Hårkontroll maska za intenzivnu i dubinsku hidrataciju
FOTOGRAFIJE: HARKONTROLL

Hårkontroll šampon za hidrataciju i oporavak kose

Hårkontroll hidratizirajući i obnavljujući šampon intenzivno hidratizira sve tipove kose. Ksilitol i laktitol uravnotežuju i obnavljaju, alantoin štiti kosu, ricinusovo ulje djeluje stimulirajuće dok pantenol provitamin B5 jača kosu. Hårkontroll šampon daje punoću i sjaj, štiti i umiruje nadraženo vlasište, smanjuje statički elektricitet, hidratizira i kosu čini mekšom i snažnijom. Ne sadrži parabene, silikone ni SLS.

image
Hårkontroll šampon za hidrataciju i oporavak kose
FOTOGRAFIJE: HARKONTROLL

Hårkontroll hidratizirajući i zaštitni regenerator

Hårkontroll hidratizirajući i zaštitni regenerator intenzivno hidratizira i čini kosu mekšom, sjajnijom i zaštićenom.

Ksilitol i laktitol, alantoin i pantenol provitamin B5, pomažu kosi vratiti mekoću i sjaj. Uz sveži miris slatkog badema, kosi daje punoću i sjaj, smanjuje statički elektricitet, štiti i umiruje nadraženo vlasište, hidratizira i kosu čini mekšom i snažnijom. Ne sadrži parabene, silikone ni SLS.

image
Hårkontroll hidratizirajući i zaštitni regenerator
FOTOGRAFIJE: HARKONTROLL


Proizvode iz bogate Hårkontroll Hair Beauty linije možete naručiti online:

  1. Putem e-maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  2. Putem službene Facebook stranice Harkontroll Hrvatska
Linker
13. travanj 2024 18:32