Novi izgled

Francuski chic: Nikolina Ristović odlučila je promijeniti frizuru i nakon dugo godina odrezala šiške

TV voditeljica i dizajnerica nada se da neće požaliti što se odlučila na novi izgled koji je bio zaštitini znak mnogih francuskih ikona stila i ljepote

Iako godinama ne odustaje od svoje lijepe duge kose, Nikolina Ristović ovih se dana odlučila ipak na malu promjenu i odrezala je - šiške. Novim izgledom pohvalila se i na društvenim mrežama sretan što se odlučila na sebi prilično veliku promjenu jer šiške je posljednji put nosila u mladosti.

''Bila sam si već pomalo dosadna s istom frizurom, rekla sam si ok, život je jedan, a kosa će narasti. Barem onaj dio koji sam odrezala. Za sada mi nije žao, a kada sam ih posljednjih put nosila ne sjećam se više da li mi se sviđalo ili ne',' našalila se TV voditeljica i dizajnerica, dodajući kako bi se bez kose osjećala kao biblijski lik Samson koji je ostao bez nadnaravne snage darovane od Boga kada su mu odrezali bujnu kosu. U razgovoru za Gloria.hr kazala je kako bi se za sada ipak teško odrekla duge kose jer smatra da je kosa najljepši ukras na ženi.

image

Nikolina je za sada zadovoljna promjenom.

PRIVATNA ARHIVA

A osim što je odrezala šiške, Nikolina si je stavila i nježne ''blond'' pramenove no ne način da je izbjeljivala kosu, već s nekoliko svjetlijih ekstenzija.

Čitajte i: Drame u životu Nikoline Ristović nižu se kao u krimiću: Od uništenog ljetovanja, preko trovanja, do krađe automobila

Utjecaj francuskih ljepotica

''Imam pramenove, a da nisam uništila kosu, osim toga sada je i bujnija, a kada mi dosade, mogu ih skinut u trenu'' rekla je Nikolina kojoj su za novu frizuru inspiracija bile Francuskinje koje vrlo često nose šiške. Nekada davno u modu donijele ikone poput stila poput glumica Brigitte Bardot i Jane Birkin, a danas ih samouvjereno nosi i promovira fotomodel Anabelle Belmondo, unuka slavnog francuskog glumca Jean - Paul Belmonda.

No osim frizure i izgleda, Nikolina Ristović bavi se i puno prizemnijim poslovima, brigom oko građevinara koji rade na njezinoj novoj kući u podsljemenskoj zoni s obzirom na to da je gornjogradski stan u kojem se početkom godine zajedno s mlađom kćeri Unom teško otrovala - prodala.

''Trauma je to koje se ne želim sjećati, sada smo obje dobro i ta ružna epizoda je iza mene.''

Čitajte i: Ida Prester o operaciji - šiške: ‘U napadu eksperimenata sama sam ih škaricama odrezala‘

Linker
18. travanj 2024 14:18