Neja Markičević / Hanza Media
OŠTAR REZ

Drastična promjena Doris Pinčić Rogoznice: Ošišala svoju dugu, bujnu kosu

Iako je bob već neko vrijeme hit frizura, njegova duža verzija poznata kao lob jednako je popularna. Trend rezova iznad ramena osvojio je Hollywood, a na dugi bob sada se odlučila i domaća voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica.

I dok mnogi svoju inspiraciju za promjenu pronalaze u lookovima holivudskih zvijezda, zadarska glumica odlučila je promijeniti frizuru nakon što je dobila brojne komplimente za styling kose prošlog tjedna. Tada je samo prividno skratila frizuru za jedno događanje, ali je kraćom kosom bila toliko oduševljena da je odlučila da je ovo ljeto pravo vrijeme za promjenu.

Osisati se ili ne? #dilema

Objavu dijeli Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda)

Iako je tada njezina kosa bila stilizirana kao bob, Doris Pinčić Rogoznica odabrala je njegovu dužu verziju – lob koji je mnogima zapravo prijelazni korak do dužine taman ispod ušiju. Svojom novom frizurom pohvalila se na Instagramu gdje su je obožavatelji obasuli komplimentima, dok je ona komentirala kako je "šišanje na kratko prvi znak starenja". Kraće frizure, osobito kada je u pitanju lob, vraćaju volumen kosi, a dugu verziju boba mnogi obožavaju i jer je mnogo lakša za održavanje te pristaje gotovo svim oblicima lica.

Sisanje na kratko-prvi znak starenja #byebyehair #malopromjene #carpediem @studiobm

Objavu dijeli Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda)

Linker
24. travanj 2024 22:31