Mirisno proljeće!

Beauty trend koji bi se mogao zadržati: Ovi mirisi za kosu naprosto su neodoljivi

Omiljeni su novitet na tržištu parfemi namijenjeni upravo vlasima, a donosimo nekoliko proizvoda koji će obilježiti proljeće.

Scenarij pranja kose svima je dobro poznat: prvog dana njezina je mekoća i svježina na samom vrhuncu, a sve prati nevjerojatno dobar miris omiljenog šampona i(li) maske za kosu. No, već drugi dan miris nestaje, pa se postizanje sanjivog mirisnog efekta čini pomalo nemogućim.

No, jedan od najnovijih trikova za održavanje ugodnog mirisa su parfemi, i to oni namijenjeni baš za kosu, odnosno s nižim udjelom alkohola koji je neće isušiti, a osigurat će joj svježinu i miris koji traje cijeli dan.

U nastavku donosimo nekoliko parfema koji vašoj kosi neće oduzeti sjaj, a pružit će joj dašak neodoljivih proljetnih mirisa.

image

Jedan od najnovijih trikova za održavanje ugodnog mirisa su parfemi namijenjeni baš za kosu.

PEXELS

Chanel N°5 miris za kosu

Ovo je savršen dodatak za sve obožavateljice mirisa Chanela N°5. Ovaj je ženstveni, cvjetni miris idealan za proljetne dane, a vašoj će kosi pružiti ugodan miris tijekom cijeloga dana. S obzirom na to da je namijenjen upravo kosi, ne morate se brinuti da će loše utjecati na nju, a samo jednim zamahom na najbolji će način preplaviti prostoriju u kojoj boravite. Možete ga pronaći na Chanelovom službenom webshopu po cijeni od 440 kuna.

image

Chanel N°5, 440 kuna

CHANEL SCREENSHOT

Maison Francis Kurkdijan Baccarat Rouge 540

Mnoge se zvijezde kunu u miris Baccarat Eau de Parfum. Njegova se cijena kreće oko 500 kuna, a riječ je o svježem i dugotrajnom mirisu koji ozbiljno predvodi među mirisima za kosu. S obzirom na to da njegova formula ne uključuje alkohol, ovaj će parfem vašoj kosi dodati i dašak sjaja, a možete ga pronaći u ponudi Parfumerije Lana.

image

Maison Francis Kurkdijan Baccarat Rouge 540, 500 kuna

Maison Francis SCREENSHOT

Čitajte i: Ne treba se brinuti, ovih sedam mitova o kosi i ispadanju kose doista su samo mitovi

Versace Bright Crystal miris za kosu

Ovaj je svježi cvjetni miris upravo idealan za naredne tople dane. Uz note božura, limuna i mošusa, ostavljat ćete mirisni trag kuda god krenete, a mnogi ga hvale zbog dugotrajnosti. Uz ovaj proljetni miris, vaša će kosa zadržati sjaj, a možete ga pronaći na webshopu Sephore za 350 kuna.

image

Versace Bright Crystal, 350 kuna

SEPHORA SCREENSHOT
Linker
14. travanj 2024 22:19