IMAXtree
PRIRODNA ULJA

3 noviteta za blistavu kosu obogaćena uljima

Da su prirodna ulja pravi saveznik u njezi kose zna se od davnina - potiču njezin rast, hidratiziraju je, tretiraju ispucale vrhove i vraćaju joj sjaj - a tri junaka za suhe vlasi našla su svoje mjesto u novim preparatima koji će izbrisati svaki trag "zimskih nepogoda" s vaše frizure.

Mnoga od njih često se nađu u kozmetičkim torbicama u ulozi regeneratora, a njihovu neizostavnu ulogu u beauty rutini prepoznali su i kozmetički brendovi koji se sve više okreću prirodnim sastojcima i preparatima koji ne sadrže sulfate i silikone. Upravo pravi "melemi za kosu" - arganovo, kokosovo i konopljino ulje - igraju ključnu ulogu u novitetima za njegu vlasi. Ispucali vrhovi, prhut i ispadanje kose mačji su kašalj za njih koji obiluju masnim kiselinama i vitaminom E koji potiče rast kose i sprječava pucanje vrhova.

Nova linija Aura Botanica brenda Kérastase obiluje samoanskim kokosovim uljem i marokanskim arganovim uljem, kozmetički div L'Oreal predstavio je kolekciju preparata obogaćenih kokosovim uljem, dok je odnedavno kod nas dostupna i Herbal Therapy kozmetika na bazi konoplje koja poboljšava elasticitet vlasi i revitalizira kosu jer sadrži visoke količine vitamine A,C i E.

Šampon s uljem konoplje Herbal Therapy (49 kn); Hranjivi šampon za suhu kosu L'Oreal (94 kn); Kupka za kosu Kérastase (175 kn)

Linker
14. travanj 2024 23:17