Za savršene nokte

Koja manikura je za vas? Donosimo ‘ili-ili‘ opcije za one neodlučne

Ok, ako već izbor manikure nije lagan, osigurali smo potrebne alate i izbor lakova s kojima je izrada manikure potpuno jednostavna!

U stilu minimalizma ili one maksimalističke, pune jarkih boja i uzoraka, klasični french ili neka u pastelnoj nijansi... Inspiracije za manikuru zapravo nam nedostaje, jedini problem je odlučiti u trenutku kojem stilu se želimo prikloniti. Najčešće smo u nedoumici, osobito kada je trajni lak u pitanju jer tada biramo izgled noktiju koji s nama ostaje dva do tri tjedna.

Trendovi u svijetu manikura se vrlo brzo izmjenjuju pa ih niti ne shvaćamo tako doslovno - više su novi izvor inspiracije i smjernica prilikom izbora, a ono o čemu se posljednjih mjeseci najviše govorilo su glazed manikura, po uzoru na clean girl - Hailey Bieber, a zatim su na red došle i manikure u jarkim bojama poput neonski zelene, kromirani nokti, kao i potpuno neutralni, milky clean izgleda, koji je najčešće prvi izbor za mladenke, iako sjajno izgledaju i neovisno o tome spremate li se za elegantne prilike. Upravo takve, minimalističke nokte nosila je na svom vjenčanju nova ‘it‘ djevojka Sophia Richie.

image

Katarina Ćurčija

Za takav jednostavni, profinjeni i uvijek trendi izgled noktiju, pronašli smo set Juliana Nails Power Base Gel, liniju lakova koji zadržavaju svoju fleksibilnost i savršeno se prilagođavaju prirodnom noktu, što osigurava dugotrajnu postojanost kroz nekoliko tjedana. Lak se može koristiti kao baza za gel lak i gel u boji ili samostalno, a na raspolaganju je više nježnih nijansi koje su savršeni izbor za minimalistice, od milky bijele nijanse do romantične boje lavande.

S druge strane, brojevi s TikToka nam govore da je ovoga proljeća veliki trend zelena manikura - pojam "zeleni nokti" na TikToku ima više od 267 milijuna pregleda i kroz travanj su se pretraživali za čak 30 posto više. Nježnu zelenu predlažemo u kombinaciji s nail artom, primjerice uz neutralne nijanse ili uz dodatak zlatne, za malu dozu dnevnog glama. Nijanse zelene će sjajno izgledati u varijanti veoma popularnih glazed donut noktiju - u ponudi Juliana Nails lakova nalaze se oni s pigmentom za Mirror, Aurora ili Thermo look noktiju - svaki od njih daje efektnu manikuru, u slučaju da želite isprobati nešto sasvim drugačije, sukladno s trendovima. A kako bismo si u šumi opcija i izgleda olakšali (barem malo) sljedeći izbor manikure, složili smo ili-ili opcije...

Minimalizam: s pomakom ili klasični?

image

Katarina Ćurčija/ Lara Martinović

Pastelne boje: suptilno ili razigrano?

image

Lara Martinović/ Ella Perinović

Zelena: geometrijski ili apstraktno?

image

Ella Perinović

Oblik: Pravokutni ili obli?

image

Ella Perinović

Nakon izbora manikure, ono što je sasvim jednostavno je napraviti savršenu manikuru i to bez odlaska u salon. Uz malo vježbe i uz prave alate i lakove koji će održati postojanu boju i sjaj, savršene nokte stvaramo u vlastita četiri zida, bilo da se radi o gel laku (za trajni lak), gelu ili akrilu. U online i fizičkim trgovinama biramo između 555 boja i više od 20 setova koje nudi Juliana Nails preko online shopa ili u fizičkim trgovinama. Kolekcija gel lakova usklađene su po nijansama, a na raspolaganju su i dodaci potrebni za manikuru - kistovi, setovi za skidanje trajnog laka, alat za potiskivanje kožice i alat za uklanjanje gel laka. Dakle, jedino pitanje koje ostaje za kraj je: koja manikura je vaša?

*Sponzoriran i sadržaj nastao u suradnji: Gloria x Juliana Nails

Linker
09. travanj 2024 16:02