Baš kao mi ili?

Kim Kardashian pokazala sadržaj nesesera, fanove iznenadili jeftini proizvodi

Skroman sadržaj putne torbice zapravo je najava za lansiranje luksuzne toaletne torbe njenog brenda SKKN.

Reality zvijezda i poslovna žena Kim Kardashian omogućila je fanovima da putem društvenih mreža zavire u njenu toaletnu torbicu i iznenadila ih proizvodima koje mnogi smatraju jeftinima i pristupačnima. Osnivačica brenda za njegu kože SKKN podastrla je javnosti sadržaj svojih Chanelovih nesesera, ponajviše kako bi najavila lansiranje svog najnovijeg proizvoda, Vanity Baga.

Poput nas

U videu je Kim usporedila svoje korištene dizajnerske toaletne torbe sa SKKN torbom, ističući razlike među njima i objašnjavajući što se u njima nalazi. Tako su svi mogli vidjeti da multimilijunašica u staroj torbici nosi Neutrogenine maramice za skidanje šminke, putni CeraVe losion, dezodorans Secret i proizvode sličnog cjenovnog ranga, dakle one koji se mogu kupiti u drogerijama.

image

Sadržaj Kimine toaletne torbe iznenadio je fanove

IG KIM KARDASHIAN
image

Kaotični rabljeni neseser

IG KIM KARDASHIAN
image

Jeftini dezić u skupoj torbici

IG KIM KARDASHIAN

Ranije su obožavatelji Kim zamjerali da se razmeće bogatstvom, a sada su spremno komentirali i toliku količinu jeftine kozmetike u njenoj torbi. "Baš kao mi", zaključili su neki i odmah počeli više simpatizirati zvijezdu, jer i sami svakodnevno koriste te i slične cijenom pristupačne kozmetičke proizvode.

Što se iza toga krije

Nekima je bilo čudno što Kim upotrebljava bilo što osim svoje kozmetičke linije, kad je već ima, a treći su zaključili da su proizvodi iz rabljene torbice jednostavno kvalitetni. Bilo je i pitanja nije li to prikriveno oglašavanje, a izgleda da su tek rijetki pomislili da bi to mogla biti samo dosjetka.

Jer, pravi razlog zbog kojeg je Kim dala uvid u sadržaj kaotičnog nesesera bilo je pokazivanje superiornosti kozmetičke torbice njenog brenda. Kako je napisala, "Vanity Bag, proizvod brenda SKKN, minimalistička je torbica prikladna za putovanja u koju stane devet proizvoda za njegu kože, pa i više od toga". Lansiranje je najavila za četvrtak, 26. siječnja, u 18 sati po našem vremenu na SKKNBYKIM.com.

Linker
23. travanj 2024 23:22