US actress/singer Paris Jackson arrives for the 66th Annual Grammy Awards at the Crypto.com Arena in Los Angeles on February 4, 2024. (Photo by Robyn BECK/AFP)

 ROBYN BECK AFP
sve je prekrila

Kći Michaela Jacksona iznenadila sve: "Gdje je nestalo 80 tetovaža?"

Paris Jackson na crveni tepih Grammy nagrada stigla je u potpuno neočekivanom jednostavnom i elegantnom looku.

Paris Jackson na crveni tepih Grammy nagrada stigla je u potpuno neočekivanom jednostavnom i elegantnom looku.

Paris Jackson na crveni tepih dodjele nagrada Grammy stigla je u jednostavnoj elegantnoj crnoj haljini s izrezima modne kuće Celine koje je sparila s crnim kožnim sandalama otvorenih prstiju. Kosu je raspustila da lagano pada s valovima koji su se jedva nazirali. A i make-up je bio gotovo nevidljiv tek dobar puder, bronzer i tuš na očima. Kći pokojnog kralja popa, Michaela Jacksona sve je iznenadila jer prvi put nakon toliko godina, nisu bile vidljive njezine prepoznatljive tetovaže. Paris inače ima gotovo 80 tetovaža po cijelom tijelu. I dok su se neki pitali je li bila na laserskom uklanjanju, na društvenim mrežama je pojasnila kako ih je ipak samo prekrila i to puderom Cover FX. Riječ je o američkom brendu koji je godinama bio vrlo popularan, točnije od 1999. kada je osnovan do 2021. kada su odlučili prestati s radom. Ipak, nakon godinu i pol istraživanja i poboljšavanja formule, prvenstveno pudera po kojima su bili i poznati, su se vratili na tržište. Naglašavaju kako njihov puder odlično prekriva sve, pa i tetovaže što su i pokazali u eksperimentu s Paris.

Paris je u videu objavljenom na Instagramu, pokazala kako su joj dva vizažista nanosila puder po rukama, ali i dijelu dekoltea i trbuha. Nakon što su puder nanijeli spužvicama, veće tetovaže u boji su dodatno prekrivali i s kistom za puder. Paris je na crvenom tepihu novinarima rekla kako je cijeli proces trajao nekoliko sati, no da je bilo jako zabavno.

image
ROBYN BECK AFP
image
ROBYN BECK AFP

"Volim svoje tetovaža i piercinge, ali i eksperimentirati no nekad mi ne sviđa što odvlače pozornost od prekrasnih kreacija koje nosim. I to je vrsta umjetnosti, pa sam ovaj put željela da i ova haljina ima svoj trenutak", objasnila je za Eonline.

Dio fanova bio je podijeljen oko njezine odluke. Dok su neki oduševljeni rezulatom, drugi su joj pisali kako ih ne treba prekrivati jer je prekrasna s tetovažama i kako su one dio njezine posebnosti.

"Većinu sam napravila jer su mi svidjele i nemaju neko posebno značenje", otrkila je ranije glazbenica, no nekoliko tetovaža posvetila je svom ocu, Michaelu Jacksonu.

Linker
28. travanj 2024 01:54