U PRIRODNOM IZDANJU

Jutarnja rutina: Kim Kardashian pokazala kako izgleda bez šminke

U prvom TikTok videu bez kćeri North West, reality zvijezda otkrila je fanovima djelić svoje jutarnje rutine i oduševila ih prirodnim izgledom.

Iako klan Kardashian već godinama prati, ali i diktira, različite trendove na društvenim mrežama, TikTok je njihovoj predvodnici Kim i dalje jedno novo iskustvo koje tek istražuje. Srećom, njezina kći North West odlično se snalazi u montiranju i osmišljavanju videa za njihov zajednički TikTok kanal, a Kim se većinom pojavljuje u ulozi njezine pomagačice.

Ipak, ovog je tjedna Kim snimila svoj prvi TikTok video bez pomoći devetogodišnje North. Reality zvijezda u objavi je svojim pratiteljima dala mali uvid u djelić svoje jutarnje rutine i otkrila kako ne može započeti dan bez šalice omiljene kave.

@kimkardashian

My first tik tok without North. I’m feeling myself!

♬ original sound - StudioFitnessDiva

U prvom kadru pojavila se bez šminke, raspuštene kose u laganim valovima, odjevena u jednostavni bijeli top i ležerne traperice. Na lice je nanijela serum (naravno, jedan od svojih SKKN proizvoda) i prošetala do kuhinje po kavu iz aparata. Za kraj je pokazala kako osvježenog i hidratiziranog lica uživa u toplom napitku i poručila kako je "sto posto neopterećena".

image

Kim Kardashian i North West

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Iako je video u suštini imao humorističnu notu zbog popularnog pozadinskog zvuka u kojem sarkastično opisuje zašto ne bi ste trebali zamijeniti kavu zelenim čajem, najviše pozornosti privukao je upravo Kardashiankin blistavi ten.

Svestranu poduzetnicu fanovi su navikli viđati s besprijekornim make-upom, ali upravo ih je ovo sasvim prirodno izdanje oduševilo.

Linker
19. travanj 2024 04:06