Prirodno je najbolje

Jennifer Garner otkrila koje savjete o njezi i ljepoti daje kćerima: ‘Nemojte biti opsjednute‘

Američka glumica ima kćeri Violet i Seraphinu s bivšim suprugom Benom Affleckom, a u najnovijem intervjuu priznala je da ‘navija‘ za prirodne ljepotice.

Manje je više kada je riječ o beauty savjetima američke brinete Jennifer Garner. Ova 50-godišnja glumica u razgovoru za Harper‘s Bazaar istaknula je da je pobornica prirodne ljepote, što se svim silama trudi prenijeti i na dvije kćeri Violet i Seraphinu.

"Što se tiče moje frizure njoj pristupam na isti način na koji pristupam šminkanju, a to je da ako brinete o svojoj koži i kosi, tada biste se trebali osjećati dobro bez dodavanja bilo čega većeg. Što sam starija, trebam više maskare da malo naglasim oči, ali ne moram to stalno činiti, jer znam da su druge strane imam jako zahvalnu kožu i kosu‘‘, objasnila je.

image

Američka glumica Jennifer Garner

ANGELA WEISS AFP

U jednoj od njezinih najdraži uloga ugdje je utjelovila Jenne Rink u ‘13 Going on 30‘ glumica je otkrila da je koristila jako puno plavog sjenila iz 80-ih i Barbie-ružičasti ruž za usne. Na pitanje što bi savjetovala svojim kćerima - Violet Anne, 16, i Seraphini Rose, 13, koje je dobila s bivšim Benom Affleckom - naglasila je kako je manje više.

image

Jennifer Garner često se može vidjeti s djecom u šetnjama i kupovini

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Jednostavno manje se gledajte u ogledalo, manje budite opsjednute. Nemojte pratiti ostatak svijeta, jednostavno razmišljajte kako biste umjesto toga mogli iskoristiti svoje vrijeme", opisala je.

Glumica je također je primijetila na filmskim setovima da su ljudi previše opsjednuti vanjskim izgledom zbog velikog pritiska slave i javnosti. "Ne morate nositi toliko šminke i stalno se opterećivati", poručila je Jennifer.

image

Jennifer Garner s bivšim suprugom Benom Affleckom ostala je u super odnosima

PABLO/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Također je naglasila da bi svatko tko razmišlja o injekcijama trebao biti vrlo, vrlo oprezan i čekati što je duže moguće. "Nemoj misliti da ako imaš 37 godinna moraš odmah ubrizgavati iglu u lice", zaključila je.

Linker
15. travanj 2024 15:24