LOLAVIE INSTAGRAM
rade razliku

Jennifer Aniston oduševljena sa svoja tri nova proizvoda za kosu, otkrila kome zavidi na kosi

Glumica je u novom intervjuu rekla da nije željela osmišljavati proizvod koji ni po čemu nije poseban.

Glumica je u novom intervjuu rekla da nije željela osmišljavati proizvod koji ni po čemu nije poseban.

Nakon nekoliko mjeseci čekanja, glumica Jennifer Aniston nedavno je lansirala vlastiti brend kozmetike pod nazivom LolaVie. Riječ je o proizvodima za kosu koja je zaštitni znak glumice pa ne čudi što se fokusirala upravo na nju.

Svaki pojedini proizvod u liniji lansiran je s namjerom, svrhom i učinkovitošću u prvom planu, što je djelomično zato što Aniston vjeruje da bi briga o sebi trebala biti luksuzna, ali jednostavna.

"Na svoje različite rutine gledam kao na brigu o sebi. Mislim da su važne i da bismo trebali pronaći vremena da se brinemo o sebi iznutra i izvana", rekla je Aniston za Marie Claire.

Liniju je predstavila sa sprejem Glossing Detangler koji raspetljava kosu i daje joj sjaj, a sada joj je dodala još tri proizvoda - šampon, regenerator i njegujuće ulje.

Aniston i njezin tim isprobali su hrpu različitih kombinacija sastojaka prije nego su našli savršenu formulu. "Postoji toliko mnogo šampona i regeneratora na tržištu pa nema potrebe za još jednim ako se po nečemu ne ističe", otkrila je glumica.

Kako je njezina prirodna struktura kose kovrčava, Jenniferina linija proizvoda namijenjena je kroćenju neposlušne pramenova. "Da se razumijemo, volim dobro isfeniranu kosu, ali sve češće prihvaćam valovitu teksturu svoje kose. Tijekom godina sam naučila slušati ono što mi moja kosa govori da joj treba, a to je da je zdravlje vlasišta najvažnije", otkrila je Aniston.

image

LolaVie šampon, 194 kn, 25,86 €.

LOLAVIE

Glumica je testirala proizvode prije puštanja na tržište i oduševljena je učinkom. "Nakon samo jednog pranja, kosa mi je izgledala bujnije, ispucali vrhovi bili su oporavljeni te se osušila na zraku bez kovrča – što se doslovno nikada ne događa", opisala je Aniston svoje iskustvo s novim šamponom.

image

Jennifer Aniston

GREG ALLEN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Mnoge žene priželjkuju kosu kakvu ima Jennifer, no ako se nju pita, željela bi imati kosu poput Brigitte Bardot, Elle Macpherson i Valerie Bertinelli.

Šampon iz linije nježno čisti te je obogaćen niacinamidom, ceramidima i biotinom, dok regenerator, koji sadrži ekstrakt kokosa, jackfruita i naranče, zadržava vlagu u kosi. Ulje za njegu popravlja ispucale vrhove i omekšava kosu.

Njezin proizvode možete nabaviti na službenoj stranici brenda LolaVie.

Linker
26. travanj 2024 14:08