Jelena Miholjević nakon operacije kapaka
 Matej Dokić / Hanza Media
Vremeplov

Jelena Miholjević o estetskoj operaciji kojoj se podvrgnula: 'Bila je to jedna od najboljih odluka'

Zagrebačka glumica za magazin Gloria otkriva po čemu pamti osamdesete, koje je tako dobro dočarala u tv seriji "Crno-bijeli svijet", od koga je dobila prvi parfem u životu te je li požalila zbog estetske operacije koju je obavila prije tri godine.

Lude osamdesete

To razdoblje života pamtim kao vrlo originalno i kreativno u svakom smislu. Nije bilo mnogo dućana s odjećom, šivala mi ju je mama, sami smo smišljali modne kombinacije, bojali tkanine pa čak i pleli. Moja generacija bila je pod utjecajem glazbe, najviše punka i darka. Dečki iz moje škole odreda su izgledali kao članovi tada popularnih bendova The Cure i Bauhaus, s obavezno iscrtanim očima. Po traperice i jeans jakne išlo se u Trst, a šminkeri koji su nosili neke tada popularne brendove poput Lacostea za nas su bili neki posve drugi svijet.

Tretmani ljepote

S godinama sam počela sve više uživati i u tretmanima ljepote. Mislim da je to privilegij odrasle, da ne kažem zrele dobi. Odlazim na tretmane biorezonancom u polikliniku Sinteza, a prije tri godine ondje sam napravila i blefaroplastiku, estetsku operaciju podizanja kapaka. I to mi je jedna od najboljih odluka u životu. Oduvijek sam imala spuštene kapke, koji su u mladosti davali neku zanimljivost mojem licu, no s godinama su postajali sve teži - smetali su me kod čitanja, a pogotovo kod šminkanja koji je dio mojeg glumačkog posla. Za sada ne razmišljam o nekom novom zahvatu, ali je lijepo znati da možemo riješiti probleme koji nas zdravstveno ili estetski opterećuju.

Privatni album
Jelena Miholjević

Domaće i prirodno

Obožavam kozmetiku, uvijek biram kreme koje obilato hidratiziraju lice, a imam sreću što mi je koža čista i glatka, gotovo kao u mladosti. A i koja kila viška dobro čini licu. Koristim uglavnom domaću prirodnu kozmetiku, brendova Tinktura i Dr. Stribor. Važni su mi preparati za skidanje šminke jer gotovo svaku večer imam teški kazališni make-up. Privatno se rijetko šminkam, ali ruž na usnama je neizostavan. I to žarkocrveni, s kojim mi je život ljepši.

Prihvaćanje svog tijela

Oduvijek imam koji kilogram viška i dugo mi je trebalo da se prihvatim, odnosno počnem mijenjati ono što me smeta. Ponekad bih u tome uspjela, ponekad ne. Danas sam sretna jer živim aktivno i osjećam se poletno. Mnogo hodam i vježbam, a glavno prijevozno sredstvo mi je bicikl. Svojim izgledom najzadovoljnija sam ljeti, na moru, jer plivanje je za mene najbolji anticelulitni tretman.

Miris čistoće

Prvi parfem u životu dobila sam još kao tinejdžerica od glumice Ane Karić. Bio je to tada popularan LouLou modne kuće Cacharel. Nezaboravan miris. Kupila sam ga ove godine da s njim dočekam proljeće. Inače jako volim mijenjati mirise i kroz godine sam ih isprobala na desetke, a kad bih morala izabrati najdraži - to bi bio Warm Cotton, miris čistoće tvrtke Clean.


U novom broju magazina Gloria, koji je na kioscima od četvrtka 7. svibnja, čitajte i:

PEDRO ALONSO Španjolska zvijezda imuna na Hollywood

IVANA ČALIĆ Odlazak hrabre sutkinje

LIDIJA CVETKO I VLADIMIR KRAJINOVIĆ Zajedno u poslu i ljubavi

VOJO ŠILJAK Smijem se vlastitoj nevolji

KUHINJA: IVAN PAŽANIN Novi izazovi nakon karantene

BOJAN I ANASTASIA MIRKOVIĆ Neplanirani odmor u afričkom raju


Čitajte i:

I slavne Hrvatice sve kasnije rađaju: Glumica curicu rodila bez komplikacija, a spisateljica na bebu čekala 15 godina

Zagrebačka glumica prvi se puta odlučila na plastičnu operaciju

Monika Sablić uvijek je cijenila prirodan look: 'Moja kozmetička torbica ista je već dva desetljeća'

VREMEPLOV LJEPOTE: Prisjetili smo se kako su Ana Gruica, Žanamari i Monika Sablić izgledale na izboru za miss prije 20 godina

Linker
11. travanj 2024 16:36