wow!

Gucci po prvi put predstavlja rumenilo u prahu, moglo bi biti veliki hit!

Talijanski brend kaže da je novo rumenilo namijenjeno svim tipovima kože te je višenamjensko - možete ga koristiti i kao sjenilo.

Rumenilo od umornog lica može napraviti ono što može malo maskare od umornih očiju, a jedno od najljepših rumenila ove sezone predstavio je talijanski modni i beauty div Gucci.

Riječ je o prvom njihovom rumenilu u prahu Gucci Blush De Beauté. Gucci ga opisuje kao glatko, razigrano i višenamjensko - može se nanijeti na obraze i oko za stvaranje svježeg efekta ili odvažnog pogleda.

Rumenilo dolazi u šest nijansi - od koraljne do nježno ružičaste, a posebno je po tome što je napravljeno od kombinacije pigmenata i omekšavajućih voskova za pružanje gradivne, dugotrajne boje koju možete vrlo lako nadograditi.

Ne samo što obrazima daje divnu boju, ovo rumenilo i njeguje kožu zahvaljujući hidratantnim sastojcima poput shea maslaca, hijaluronske kiseline i ulja crne ruže. Rumenilo je posve nekomedogeno, što znači da ne izaziva prištiće te je namijenjeno i osjetljivoj koži.

Što se tiče finiša, on naginje na mat stranu, ali Gucci tvrdi da neće dodatno isušiti kožu niti se primiti za suhe dijelove.

Kutijica u koju je smješteno rumenilo posve je neodoljiva te praktična za nošenje i u najmanjim torbicama. Kombinacija ružičastog i zlatnog baš nam se sviđa! Osim toga, svako rumenilo ima i nježan miris s notama božura i frezije, moderniziran vodenim akordom citrusa i prolaznim mošusnim notama.

Gucci Blush De Beauté možete nabaviti na njihovoj službenoj stranici po cijeni od 49 dolara (oko 340 kuna).

Linker
26. ožujak 2024 01:57