MARION CURTIS/STARPIX FOR APPLETV+/SHUTTERSTOCK
VELIKA PROMJENA

Gotovo neprepoznatljiva: Dakota Johnson svoju klasičnu frizuru zamijenila je za trendi nijansu

U novom filmu glumicu ćete imati priliku vidjeti u neprepoznatljivom izdanju, dugu čokoladnu kosu zamijenila je plavim bobom.

U novom filmu glumicu ćete imati priliku vidjeti u neprepoznatljivom izdanju, dugu čokoladnu kosu zamijenila je plavim bobom.

Dakota Johnson odlučila se na promjenu imidža i svoju prepoznatljivu dugu smeđu kosu zamijenila je plavim bobom s lepršavim šiškama i pridružila se Hailey Bieber, Zendayi, Emmi Stone i Kim Kardashian u "klubu bob frizura".

Glumica je nedavno na društvenim mrežama podijelila fotografiju iz novog filma “Daddio” kojeg snima sa Seanom Pennom, zbog kojeg se i odlučila na promjenu. Johnson na fotografiji vidimo na stražnjem sjedalu taksija dok Penn sjedi za volanom. Film se vrti oko intimnog, intenzivnog razgovora između dvoje stranaca, koji razgovaraju o svemu, od romanse do informatike i traume iz djetinjstva na dugom putu kući.

Glumičina nova frizura dovela ju je ravno u “edgy” kategoriju. Johnson i dalje ima iste čupave šiške koje je nosi godinama - ali umjesto da se stapaju s njezinom tipičnom dugom, slojevitom smeđom kosom, njezine šiške sada se stapaju u tupi bob koji je blond. Plava nije baš platinasta, a uključuje tamni korijen i nekoliko slojeva pramenova koji uokviruju lice. Njena kosa nježno je valovita i na pola podignuta, pola spuštena.

image
J MAYER/SHUTTERSTOCK

Iako glumica rijetko odstupa od svoje uobičajene frizure, ovom je pokazala svoju svestranost. Vjerojatno je da je ovdje riječ samo o periki, no sigurno je da joj ova pomalo šokantna frizura odlično pristaje. Film "Daddio" premijerno će biti prikazan na Filmskom festivalu u Tellurideu 1. rujna, te će biti prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu 2023. 10. rujna kao dio posebnog programa prikazivanja.

Linker
28. travanj 2024 10:00