beauty novitet

Fanovi oduševljeni: Hailey Bieber otkrila da širi asortiman brenda još jednim make-up proizvodom

Influencerica je na Instagramu s više od 50 milijuna pratitelja podijelila da namjerava uskoro lansirati Rhode rumenilo.

Kada govorimo o prirodnom i njegovanom izgledu, teško je ne spomenuti jednu od njegovih najvećih predstavnica - Hailey Bieber. Ova manekenka već nekoliko godina slovi kao "it" djevojka i oduševljava obožavatelje svojim kozmetičkim proizvodima, a sada, čini se, ima novi pothvat. Naime, na Instagramu je svojim više od 50 milijuna pratitelja, otkrila da namjerava asortiman svog brenda Rhode obogatiti još jednim proizvodom - rumenilom.

Influencerica je objavila nekoliko fotografija koje prikazuju kako uživa na plaži, a među njima se našla i jedna na kojoj nanosi rumenilo. "Samo da se zna, ovo je Rhode proizvod zbog kojeg sam iznimno uzbuđena. Još uvijek je pakiran kao tester", napisala je 27-godišnjakinja uz fotografiju. Ovo zapravo i nije toliko iznenađenje ako uzmemo u obzir da je Hailey ove godine objeručke prihvatila glazed blush trend, koji u prvi plan stavlja sjajne jagodice, ali i da je prošlog ljeta bila jedna od glavnih predvodnica strawberry girl estetike, u kojoj je rumenilo ponovno bilo glavna zvijezda make-upa.

image
PRESS/GLORIA EDIT

Inače, otkako je pokrenula beauty brend Rhode 2022. godine, svi njezini proizvodi pravi su hit. Zasad je u ponudi imala prvenstveno skincare proizvode poput krema, seruma, losiona za lice i mlijeka za čišćenje lica. U rujnu 2023. godine lansirala je Peptide Lip Tint, proizvod za usne koji predstavlja toniranu verziju njezinog Peptide Lip Treatmenta, i tako ušla u make-up vode. Rumenilo je nastavak ovog pothvata pa je moguće da ćemo u ponudi Rhodea s vremenom vidjeti sve više make-up proizvoda.

Linker
23. travanj 2024 07:53