Megan Fox

 CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Djeluje na pore

Estetičarka slavnih otkrila koji je proizvod zaslužan za besprijekoran ten Megan Fox

Vidljive pore same po sebi nisu nikakav pokazatelj lošeg stanja kože. Ipak, mnogima su postale estetski neprihvatljive, pa ih nastoje što je više moguće „držati pod kontrolom”.

Vidljive pore same po sebi nisu nikakav pokazatelj lošeg stanja kože. Ipak, mnogima su postale estetski neprihvatljive, pa ih nastoje što je više moguće „držati pod kontrolom”.

Malo što glumica Megan Fox prepušta slučaju kad se priprema za izlazak, snimanje ili neko važno događanje, pa se, kad god se pojavljuje u javnosti, ne mogu ne primijetiti njezina zdravo blistava koža i besprijekoran ten. Očigledno je da je, uz ostale proizvode za njegu kože, zvijezda „Transformera” pronašla i proizvod koji odlično djeluje na pore. Odnosno, za 37-godišnju glumicu ga je pronašla njezina estetičarka Mindi Walters, koja je otkrila kako je za izgled glumičine kože lica, na kojoj je teško pronaći nedostatak, uvelike zaslužan proizvod koji utječe na pore i koji Mindi nikad ne izostavlja iz postupka pripreme zvijezdine kože, piše New Beauty.

Ovdje treba reći da su pore potpune prirodne i da omogućuju istjecanje znoja i masnoća i bez njih koža ne bi mogla funkcionirati. Pore se trebaju dobro drenirati i sušiti, odnosno, treba spriječiti zadržavanje sadržaja – stanica odumrle kože, nečistoće i sebuma - u njima, a ako se sadržaj ipak nakupi, počet će se stvarati komedoni, tj. bijeli ili crni miteseri. Ulazi li u pore zrak, nakupljena nečistoća će oksidirati i nastat će crni miteseri. Ako su pore pak prekrivene slojem odumrlih stanica, sebum će izgledati bijelo ili zadebljano i nastat će bijeli zatvoreni komedon.

image

Megan Fox se prije važnih izlazaka pobrine i za pore

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Proizvod se može koristiti i kao stick i kao maska

PEACE OUT SKINCARE

Vidljive pore same po sebi nisu nikakav pokazatelj lošeg stanja kože. Ipak, mnogima su postale estetski neprihvatljive, pa ih nastoje što je više moguće „držati pod kontrolom”. U tu svrhu, kao i za stvaranje glamuroznog looka koji će ostati na visini cijelu noć, Mindi Walters svojim poznatim klijenticama, uključujući i Megan Fox, kao nezaobilazan korak u pripremi kože za važnu priliku na lice nanosi Pore Perfecting Stick brenda Peace Out Skincare. Nakon što očisti kožu i napravi piling, Mindi se oslanja na ovaj novi proizvod za poboljšanje izgleda pora, smanjenje crvenila te za brzo i učinkovito eliminiranje tvrdokornih crnih mitesera s teško dostupnih mjesta. Proizvod prihvatljive cijene (24 dolara, to je oko 22 eura) ne sadrži štetne supstance, a za njegovo su djelovanje najvažniji sastojci poznati po dobrobiti za kožu, kao što su ekstrakt gljiva, hijaluronska i jabučna kiselina te niacinamid. Zahvaljujući tome, odčepljuje pore, radi piling, hrani kožu, poboljšava joj teksturu i tako smanjuje vidljivost pora. Osim što se može koristiti kao stick za trenutni piling i čišćenje teško dostupnih područja, proizvod se može upotrijebiti i kao maska za lice, za dugoročnije djelovanje.

Linker
27. travanj 2024 21:22