BORIS KOVAČEV /CROPIX
Rijetko u javnosti

Drastičan rez: Zrinka Cvitešić pokazala novu glamuroznu frizuru

Glumica se pojavila u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski na festivalu Dora.

Glumica se pojavila u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski na festivalu Dora.

Glumica Zrinka Cvitešić nedavno je podijelila fotografije sa seta serije "The Power" u kojoj ima ulogu, a tada je pokazala dugu valovitu kosu. Glumica se, poput mnogih slavnih dama, sada odlučila za promjenu frizure, a novim imidžem iznenadila je pojavom u Lisinskom.

Zrinka se odlučila za iznimno popularni rez - bob frizuru koja joj dobro pristaje. U Lisinskom je pročitala pismo posvećeno skladateljici Dori Pejačević, a tom prilikom nosila je kreaciju Matije Vuice te valovitu verziju moderne frizure, a fotografije je podijelila i sa svojim pratiteljima na Instagramu. U Lisinskom je tako obilježena stota obljetnica smrti skladateljice Dore Pejačević, Pascal Rophe je dirigirao koncert, a glumica je tome posvetila opis fotografije.

image
RANKO ŠUVAR/CROPIX
image
RANKO ŠUVAR/CROPIX

"Zapravo sam samo tjelesno ovdje, sve što u sebi osjećam kao življenje i doživljavanje lebdi iznad prisutnoga i vidljivoga i u nekoj dubokoj i lijepoj beskonačnosti vidim u zrcalu svoga osjećanja pokretačke snage u liku ljubljenih bića i tisuće sjećanja izranja poput vodencvjetova na glatkoj površini jezera. U tu beskonačnost osjećaje slijede i misli i tamo promišljam svoje najbolje, jer sve što je dobro i veliko izrasta iz ljubavi", napisala je ispod fotografije dio citata koji je posvećen Dori Pejačević. Inače, Zrinka će se u britanskoj seriji koja stiže na Amazon pojaviti u ulozi Tatiane Moskalev.

Linker
03. svibanj 2024 22:55