Iskreno

Charlize Theron oštro odgovorila zlim jezicima koji tvrde da je imala lošu plastičnu operaciju

U novom intervjuu pričala je o prihvaćanju starenja i na komentare da je žrtva loše plastične operacije odbrusila: "K**o samo starim!"

Koliko su Hollywood i javnost neumoljivi prema ženskom starenju na svojoj je koži osjetila i Charlize Theron za koju se u posljednje vrijeme nagađalo da je žrtva loše plastične operacije. U razgovoru za časopis Allure 48-godišnja glumica otvoreno je govorila o prihvaćanju starenja pa se dotakla i ovih govorkanja.

"Moje se lice mijenja i ja volim što se mijenja i stari" rekla je Charlize. "Ljudi misle da sam napravila facelift i komentiraju: ‘Što je to učinila s licem?‘ Na to im kažem: ‘K**o, samo starim!‘ To ne znači da sam napravila lošu plastičnu operaciju. To je nešto što se samo događa", odbrusila je kritičarima. U razgovoru se također dotaknula i dvostrukih standarda koji vrijede za muško i žensko starenje.

"Oduvijek sam imala problem s činjenicom da muškarci stare "kao fino vino", a žene "kao odrezano cvijeće". Prezirem taj koncept i želim se boriti protiv njega, ali isto tako mislim da žene žele stariti na način koji se njima čini najispravnijim. Smatram da bi svi trebali imati više empatije prema tome da svatko ide svojim putem."

Dotakla se i teme snimanja reklamnih kampanja i svoga lica na velikim plakatima: "Smiješno mi je to sad" rekla je. Međutim, ne zbog starenja nego zbog činjenice da je sada majka dvoje djece kojima je neugodno. Kazala je da je nedavno sa starijom kćerkom Jackson prošla pokraj reklame koju je snimala za Dior te da je jedanaestogodišnjakinji bilo neugodno vidjeti je u te fotografije: "Komentirala je: ‘O moj Bože, mama! Ne nosiš majicu. Svi moji prijatelji će ovo vidjeti. Možeš li barem nositi majicu?‘" ispričala je glumica te rekla da joj je morala priznati da je u pravu.

Linker
22. travanj 2024 14:04