PROFIMEDIA
NOVI TREND

Bez maskare, rumenila, ruža... Najavljuje li nam Pamela Anderson eru zaista prirodnog looka?

Svi pričaju o Pameli Anderson nakon što je ovog tjedna pohodila Pariz - slavna glumica, naime, stigla je na Tjedan mode bez trunke šminke.

Svi pričaju o Pameli Anderson nakon što je ovog tjedna pohodila Pariz - slavna glumica, naime, stigla je na Tjedan mode bez trunke šminke.

Nekada je bila prepoznatljiva po naglašenom, smoky-eye make-upu s naglašenom nijansom ruža na usnama i naglašenom nanosu rumenila na obraze, ali Pamela Anderson ovih je dana u Parizu umjesto nekoliko slojeva šminke pokazala osvježavajući prirodni look. Glumica koju mnogi pamte po ulozi u seriji "Spasilačka služba", hitu iz devedesetih, dugo je bila prepoznatljiva po svojoj glamurozno valovitoj kosi i naglašenom make-upu, ali u 2023. je odabrala promjenu, zbog koje ovih dana svi pišu o njoj. Naime, Pamela je ove sezone jedna od neizostavnih gošći na Tjednu mode u Parizu gdje je privukla poglede potpuno prirodnim lookom. Glumica je dosljedna u svojem odabiru pa je tako i za izlaske na večeru s prijateljima, ali i za odlazak na reviju - iz prvog je reda pratila predstavljanja novih kolekcija brendova Isabel Marant, The Row i Victoria Beckham - birala prirodan izgled čime je mnoge iznenadila.

image

Za odlazak na večeru odabrala je haljinu žute boje koja je naglasila njezin svjež izgled

VEGAN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA VEGAN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Na reviji dizajnerice Victorije Beckham

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

I dok već godinama vlada estetika prirodnog, Pamela je napravila korak dalje jer se čini kako ona zaista ne nosi ni trunku šminke. Krema koja daje svježinu licu i eventualno sjajilo za usne bili su njezini pomagači, ali ništa drugo što bi prekrilo primjerice njezine pjegice.

image

Na Tjednu mode u Parizu ni za jedan izlazak nije koristila šminku

PICHICHIPIXX/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA PICHICHIPIXX/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ipak, njezina odluka da će prigrliti svoj prirodan izgled uslijedila je nakon što je preminula njezina dugogodišnja vizažistica Alexis Vogel s kojom je godinama surađivala. "Bila je najbolja i nakon toga za mene je jednostavno bilo bolje da ne nosim šminku", izjavila je nedavno Pamela, ali i dodala da je sada napokon u godinama kada može samostalno odlučivati kako će izgledati - nešto oko čega u mlađim danima nije imala pravo glasa. Njezina promjena stila tako je buntovnički odgovor na sve ultimatume na koje je morala pristajati na početku karijere.

Linker
27. travanj 2024 17:05